XEF’S TABLE, EL NOU ESPAI GASTRONÒMIC DE ROMAIN FORNELL, OSCAR MANRESA I BERNARD BACH A ANDORRA

TRIO

Xef ‘s Table és un nou espai de restauració que ha obert les seves portes a Andorra la Vella fa pocs mesos. Es troba a la planta inferior de The Embassy, ​​un centre comercial de primeres marques de luxe que està situat al centre de la capital, l’avinguda Meritxell.

En aquest espai únic, els xefs Bernard Bach, Romain Fornell i Oscar Manresa ofereixen una cuina basada en els productes francesos i catalans amb una proposta de plats i tapes per compartir.

OSTRES

Xef ‘s Table és un local de 1.000m2 que disposa de 6 barres temàtiques de diferents productes: Des ostres al natural de Jöel Dupuch fins ostres fredes i calentes, cranc real i caviar a l’Oyster Bar. Un espai de boulangerie francesa a La Pâtisserie, on podem trobar des pastissos que canvien cada setmana fins creps i gelats, entre d’altres postres.

Especialitats del sud-oest francès i els ibèrics en Ibèric & Gascon. El Bar-BQ, equipat amb robata, forn Josper i una cava de maduració de carns, ofereix peces de boví madurat de la raça salers, entre d’altres carns, fins a diferents peixos com el king crab, el llamàntol blau i la tonyina vermella.

QUESOS

A La Fromagerie vam descobrir els formatges artesans originaris de la botiga Deux-Chavanne de Tolosa. I una selecció de vins i còctels a El Bar.

LANGOTINOS

Tots els plats s’agrupen en la mateixa carta, de manera que es pot demanar per menjar el que es vulgui, tant si s’ocupa una de les taules de les barres com una de les baixes, disposades al centre. Està concebut, també, com a mercat gourmet per la qual cosa es pot comprar per portar gran part dels productes exposats a les sis barres temàtiques.

Al restaurant, que està obert tots els dies, durant tot el dia -excepte els diumenges a la tarda-, també es pot gaudir des d’un esmorzar fins a prendre una copa a la nit.

 

Av. Meritxell, 31, planta -1 (Edifici The Embassy). AD500 – Andorra la Vella. Capacitat: 120 persones. Preu mitjà: 40 euros. Tel .: +376 720 031. Web: http://chefstable-andorra.com/

Mail: info@chefstable-andorra.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s