LES BARQUES:  UNA TERRASSA DE CAMBRILS AMB EXCEL·LENT CUINA MARINERA 

TERRASSA.JPG

El passeig marítim del port de Cambrils està ple de terrasses de restaurants que ofereixen interessants ofertes culinàries típiques de la marinera població i que es complementen amb els menjadors en l’interior dels locals.

TAULA copia

Al turista que no coneix els establiments li pot semblar difícil triar davant tanta oferta. Però per aquells que volem gaudir d’una excel·lent cuina tradicional de peix i marisc volem recomanar el restaurant Les Barques que disposava no només d’una bona terrassa i menjador sinó també, el que és més important d’uns productes km 0 amb receptes dels pescadors locals.

L’oferta gastronòmica de Les Barques, especialitzada en peix i marisc bàsicament de Cambrils i d’altres ports, és certament temptadora. Productes fresquíssims de la mar que no necessiten més elaboració que una bona planxa que ho deixi en el seu punt per assaborir tot el seu sabor.

xavi capella

En la nostra recent visita van començar amb unes cloïsses fines gallegues, un tàrtar de tonyina de Balfegó i pernil de Guijuelo Pedro Hernández. Vam continuar amb uns xipirons de Cambrils, pop de Cambrils i gambes a la planxa, culminant amb una caldereta de llamàntol i un suquet de rèmol amb fesols i musclos.

Tot unes delícies, regada amb Gessamí, de Gramona. Per postres una digestiva crema de iogurt amb mango i maduixes i un coulant de xocolata amb gelat de vainilla, entre altres opcions goloses van posar punt final a un àpat mariner inoblidable. I com sempre, un servei és cordial i amable, dirigit pel propietari Xavi Capella. Un bon restaurant per gaudir del mar al plat amb peix i marisc excel·lents en una agradable terrassa davant del port de Cambrils.

 

Consolat de Mar, 64. (43850). Tels.: 977 366 455 // 977 364 712. Horari: De 12,00 a 17,30 i de 19,00 a 23´30. No tanca. Vacances: del 22 de desembre al 15 de febrer. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcament.  Terrassa. 1 menjador privat para fins a 14 comensals. Admet gossos. Correu electrònic: info@lesbarques.es. Web: http://www.lesbarques.es

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s