MARICEL, AGRADABLE TERRASSA A SITGES AMB UNA CUINA MOLT BEN ELABORADA

PRIVAT

José Luis Capo Antich va inaugurar aquest prestigiós restaurant l’any 1991, que gaudeix d’una situació privilegiada enfront del mar, amb una agradable i tranquil·la terrassa, en primera línia, sota la popular església.

DALT L'ESCALA

En un marc elegant, decorat amb fustes nobles i quadres d’artistes locals, ofereix la cuina ben elaborada, de línia mediterrània de mercat i d’autor, plena d’inquietuds.

Un restaurant familiar per gaudir de plats tradicionals però amb un toc personal del xef, Louis Philippe Capo Fourny, fill del propietari. Després de recórrer durant diversos anys les millors cuines d’Europa. S’hi va incorporar ja fa uns anys com a cap de cuina.

ANXOVES

Cal destacar l’acurat servei, professional i atent. Celler compte amb unes 250 referències.

Vam començar l’àpat amb unes saboroses anxoves sobre torrades amb tomàquet, un passeig pel Cantàbric. Després un singular còctel de gambes i alvocat en una versió original de la casa. Excel·lent el raviolone de llamàntol amb el suc cremós dels seus caps; i unes postres molt gustoses com la pastís Dominique de xocolata. Altres plats de la carta també temptadors són els canelons de l’àvia, les gambes a l’allet, el pop a la gallega; pop «a la gallega» amb parmentier de festucs; cebiche de corbina a l’estil Maricel; foie-gras d’ànec de Girona i gelatina de Casta Diva; raviolone de llamàntol i suc cremós dels seus caps; calamar farcit de gamba de Vilanova i crema del seu coral; llenguado a la carbonara de ceps; arròs negre amb cloïsses; tàrtar de bou amb foie-gras; porcell desossat, cruixent de la seva pell i pinya caramel·litzada; el pastís tebi de festuc sicilià i gelat de vainilla; maduixes en textures amb nata muntada al moment; milfulls de vainilla de Madagascar. També ofereix un Menú degustació sorpresa, per 60,00 euros més iva.

 

Passeig de la Ribera, 6. (08870) Tel.: 93 894 20 54. Sitges. Horari de 13,30 a 15,30 i de 20,30 a 22,30. No tanca. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. Menjador privat per fins a 25 comensals. Capacitat total per a 80 comensals. Correu electrònic: restaurante@maricel.es. Web: http://www.maricel.es.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s