EL RESTAURANT L’ORIGINAL, DE CAMBRILS, ESTRENA MENÚ DEGUSTACIÓ D’ESTIU 

IMG-9694

Per Sant Joan, hem tingut el plaer de degustar el nou menú degustació de l’estiu, que acaba d’estrenar-se, en el restaurant L’Original, experiències gastronòmiques, de Cambrils. Un menú que ens va encantar i que recomanem al cent per cent, ja que la relació/qualitat preu és extraordinària: 24 euros, iva inclòs.

Comença amb els aperitius, «Ajo Blanco» amb verat maridat, ous de truita, meló i ametlla torrada, un entrant refrescant en el qual destaquem les diferents textures i on el xef, Joan Llaberia hi posa la seva autoria. A l’igual amb l’ensaladilla d’ibèrics, que segueix, amb la seva pròpia maionesa, pebrot del piquillo i ou fregit, que certament resulta molt bona.

IMG-9698

Continua l’amanida Cèsar 3.0 menjada amb els dits, en una versió molt creativa de la cuina. Després ens situem al carreró que porta a la Grand Place, de la capital Belga (heu estat a Brussel·les?) on els musclos i les patates fregides són els principals protagonistes. Estan deliciosos aquests musclos a l’estil belga, amb la salsa que no pares de sucar-hi pa i les patates fregides de luxemulladesamb kepsup.

I com a plat fort, arròs mariner de cranc Blau, navalles i allioli d’algues, molt ben elaborat. De postres, mousse de crema catalana amb fruita de temporada i xocolata blanca. I de petit fours de la casa, coca de Sant Joan en honor a la Diada.

Tot això en un ambient elegant, estovalles i tovallons de roba, canvi de coberts en cada pas i una acurada decoració.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s