CAL MARINER, EXCELENTE COCINA MARINERA EN EL PORT DE LA SELVA

amb Maite i Germa

Els avis dels actuals propietaris, la tercera generació, van començar en l’hostaleria en els anys seixanta, però no va ser fins a l’any 2001 que se’n van fer càrrec el German i la Maite, inaugurant l’hotel i el restaurant. El nom de l’establiment respon a la dedicació del fundador, que era pescador, mariner. Ara, el seu nét, German Ruano està al davant de la cuina.

La seva dona, Maite Afonso, atén amb diligència i simpatia les dues sales, situades a la planta baixa i el primer pis, amb bones vistes al port i a la platja. Agradable decoració marinera en els menjadors molt lluminosos.

És un clàssic del Port de la Selva, amb una molt bona cuina marinera km. 0 ja que compren el peix i marisc en la propera llotja i és molt fresc. Les verdures i hortalisses són del propi horta de la família propietària que porta el restaurant. A destacar també, en les postres, els gelats i sorbets, d’elaboració pròpia.

Recomanem el pop a la gallega; gambetes del Port saltades amb all; paella marinera; arròs caldós amb llamàntol; suquet de rap i escamarlans amb patates; pinya natural amb crema cremada; tarta tatin de la casa amb gelat de vainilla; i crema de xocolata amb sorbet de menta de l’hort, 6,00. El vi de la casa és de la  D. O. Empordà.

 

Carretera Cadaqués, 2 (17489). El Port de la Selva. Tel.: 972 388 005. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 22,30. Tanca d’octubre a primers de març. Master Card i Visa. Aire condicionat. hotelcalmariner@gmail.com Web: http://www.calmariner.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s