HOTEL PLAZA, LUXE,  MODERNITAT I CONFORT AL CENTRE D’ANDORRA LA VELLA

hall

Un hotel de luxe però modern i confortable. Inaugurat el 1992, molt cèntric, és un dels més moderns i millor dotats dels hotels d’alt standing del Principat. És propietat de Ramón Cierco i el dirigeix Xavier Teixidó. És tot un clàssic de l’hostaleria andorrana. L’any 2006 ja es va reformar totalment i per això fou designat per la Guia Gourmand com a Hotel de l’Any 2007. Actualment, per tal d’oferir un millor servei i instal·lacions al client, continua en plena reforma.

Les noves habitacions, reformades y actualitzades, ofereixen grans espais plens de llum natural i són sinònim de descans, tranquil·litat i bon gust. Totes elles ofereixen aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, Smart TV, assecador de cabell, cafetera Nespresso, Wi-Fi gratuït i pany electrònic. Destaquen els també renovats banys, amb dutxa i WC amb sistema inwash. Disposa d’habitacions per a discapacitats. Admet gossos. El preu de l’habitació oscil·la entre 90/325 euros/dia.

Té un dels millors spas del Principat amb piscina climatitzada coberta, sauna, jacuzzi, dutxes de sensacions, massatges i tractaments corporals i gimnàs. Disposa de servei d’aparcament, aparcacotxes, garatge, salons de convencions, piano bar i d’un bon restaurant.

El restaurant de l’Hotel Plaza, ofereix als seus comensals l’oportunitat de degustar la cuina del xef, Sergi Jerónimo. Una cuina de proximitat, actual, moderna i divertida. Servei atent. Entre les seves especialitats: anxoves de Palamós i pa de vidre a la catalana, 24,00; selecció de salmons fumats, 25,70; mar i muntanya de carxofes amb llagostins, cansalada, alls tendres i crema de boletus, 14,90; rap amb cous-cous de coliflor, magrana, avellanes i salsa tzatziki, 27,00; filet de bou amb salsa “perigordine” i patates cruixents, 28,00; pastís fi de poma amb gelat de vainilla, brownie i caramel, 6,00.També ofereix un menú de migdia, que el xef prepara amb exclusivitat per als seus comensals, i unes jornades gastronòmiques amb menús degustació de producte de temporada. Un autèntic regal pel paladar.

 

Maria Pla, 19-21. Tel.: +376 879 444. No tanca. American Express, Master Card i Visa. Pertany a la cadena Hotels Plaza Andorra. hotelplaza@plazandorra. com. Web: http://www.plazandorra.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s