HOTEL SPA PORTO CRISTO, UN ALLOTJAMENT IDEAL AL PORT DE LA SELVA

IMG_9228

Agradable i tranquil hotel familiar, de quatre estrelles, a dues passes de la platja del Port de la Selva, amb spa privat i servei de massatges, sauna, jacuzzi i solàrium, confortables habitacions (algunes amb jacuzi i balcó) àmplies i amb cafetera de cortesia. Personal amable, aparcacotxes i un bon restaurant de cuina marinera en edifici molt proper, anomenat Monterrey.

IMG_9301

Punt ideal de sortida per conèixer el Cap de Creus i el monestir benefictino de Sant Pere de Rodes, a 3,5 km.

En total ofereix 46 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió de plasma i via satèl·lit, barnús, sabatilles, assecador de pèl, servei d’habitacions 24 hores i pany electrònic. Té habitacions per a minusvàlids. Preu de l’habitació doble: 110/160 euros/dia.

IMG_9329

És un hotel fundat en 1960 sobre la casa pairal que existia des de gairebé 100 anys enrere, actualment dirigit per la família Vergés des de 1978. S’ha anat reformant en diferents etapes (les habitacions han estat totalment renovades en 2011, part amb banyera rodona de hidromasaje), fins a convertir-se en l’acollidor hotel amb encant de l’actualitat, sent tot un referent de l’hostaleria local.

IMG_9299

A destacar alguns exemples de “volta catalana” en habitacions, passadissos i zones nobles, de 150 anys d’antiguitat. Gran profusió de quadres i obres d’art en passadissos i zones nobles, així com relaxants fotografies de gran grandària de paisatges bucòlics.

IMG_9296

La major part del mobiliari procedeix de fustes nobles, com a cedre del Libano, cirerer del sud de França i lacats de gran qualitat, tot realitzat en el mateix taller de la propietat, com una aposta de la mateixa per oferir una decoració personalitzada i adaptada a les especials característiques de l’hotel.

IMG_9258

Està situat a menys de 50 metres de la platja, conserva elements arquitectònics de la construcció original de 1864. Disposa de wifi a les habitacions i totes les dependències de l’establiment.

 

Carrer Major, 59 (17489) El Port de la Selva. Tel.: 972 38 70 62. Tanca de primers de novembre al 19 de març. American Express, Master Card i Visa. Correo electrònic: info@hotelportocristo.com. Web: http://www.hotelportocristo.com.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s