LA TIMBA, CUINA ITALIANA AMB LES MILLORS VISTES DEL PORT DE LA SELVA

IMG_9315

Quan la família Vergés va adquirir l’edifici de l’Hotel Cap de Creus, l’any 2007, va condicionar l’àrea de l’actual restaurant sobre dependències existents, però respectant la cultura arquitectònica de la volta catalana present a l’edifici, que confereixen una gran lluminositat a tot l’espai del menjador. Decorat amb estil mariner i amb capacitat per a un màxim de 70 comensals, La Timba, nom del moll on es troba, permet gaudir d’unes vistes excel·lents sobre el port de Port de la Selva mentre es degusten els seus plats.

IMG_9323

Totes les especialitats que es serveixen, són elaborades a l’obrador i cuina de propis. El jove xef Aaron Serantes, format al Ressort Hotel Hermitage a Andorra, esta al capdavant de la cuina, elaborant plats que responen a una pizzeria casolana, amb una bona relació qualitat/preu. Al capdavant del menjador està la Joana. A la carta 16 pizzas diferents i noves suggerencies que se sumen a les clàsiques (carpaccio de bou amb encenalls de foie i Parma, 12,50; rissoto funghi porcini, 13,80; costellan a la brasa, 9,50, etc.).

Entre les especialitats, l’amanida Waldorf, 8,00; amanida de muntanya, 7.50; patates braves, 5,50; assortit de croquetes de rostit, gorgonzola amb nous i pernil ibèric, 7,50; lasanya a la italiana, 9.00; pasta fresca al gust, 10,00; pizza Margarita, 9,00; pizza Mediterrània, 12,00; Vi de la casa: Castell de Peralada, blanc, rosat o negre, 10.50.

 

Moll De la Timba, 2 (17489). Tel.: 972 38 70 04. Horari de 19,30 a 23 30.Tanca del 15 de setembre al 22 de Juny. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. 1 menjador privat para fins a 50 persones. Correu electrònic: in-fo@hotelcapdecreus.com. Web: http://www.hotelcapdecreus.com.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s