MONTERREY, UNA TERRASSA DAVANT DEL MAR AMB MOLT BONA CUINA MARINERA

EXPOSITOR

Fundat en els anys 70 sobre la concessió d’una antiga cafeteria pels actuals propietaris, que també tenen l’hotel Porto Crist i l’Hotel Cap de Creus, s’ha desenvolupat fins a convertir-se en el restaurant n..1 del Port de la Selva per la seva cuina mediterrània molt bé elaborada i un producte de primeríssima qualitat procedent fonamentalment de la veïna llotja de pescadors.

TERRASSA

El xef és Alejandro, format a la casa, amb estatges en la Costa del Sol. Utilitza peixos i mariscs molt frescos, encertant en els punts de cocció. Els arrossos, ja siguin de cabra de mar, de llagosta o llamàntol i la paella marinera són plats que surten brodats de la cuina. Dirigeix el menjador, que té una capacitat para fins a 80 comensals i una decoració marinera, amb excel·lents vistes al mar, Josep Verges, fill del propietari. La denominació del restaurant respon a un nom turístic procedent del Comtat de Galícia, Monterrey, sense relació especial amb l’actual propietat.

Les especialistas son amplíes: sopa de pescadors amb peix de roca de Cap de Creus amb perfum d’anissats, 10,00; tataki de tonyina amb salsa de soja, 14,50; anxoves del Port de la Selva amb pa de vidre, 10,00; carpaccio de gambes vermella del Cap de Creus,19,50; cloïsses fresques amb salsa marinera, 15,00; paella marinera amb llagosta, 27,00; llobarro de la costa a la sal, 24,50; turbot a la planxa, 21,50; orada de la Costa Brava al perfum de l’all cremat, 15,00; graellada de peix del Port amb romesco, 55,00; gran mariscada Costa Brava amb llagosta, 72,00; flam casolà, 4.50; macedònia de fruites de temporada, 4.50; copa After Eight, 6.50. Vi de la casa: Peralada,

 

Platja, 2 (17489). Tel.: 972 387 004. Horari de 12,30 a 16,00 i de 19,30 a 23,00. Tanca del 2 de novembre al 19 de març. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. 1 menjador privat para fins a 50 comensals. Correu electrònic: info@hotelportocristo.com. Web: http://www.hotelportocristo.com.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s