BALNEARI VICHY CATALAN, EN UN EDIFICI CENTANARI, ENVOLTAT DE JARDINS, TRANQUIL I RELAXANT   

      FAÇANA

Ocupa un edifici centenari, degudament renovat, que conserva el seu aire romàntic i està situat a l’entrada de la població, envoltat de frondosos boscos.

PISCINA

Disposa de 86 habitacions amb telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi i barnús. Disposa d’habitacions adaptades per a discapacitats. Preu habitació doble: 63/99 euros/dia.

Prestigiós balneari, la singladura del qual arrenca l’any 1891. Molt tranquil i relaxant, compta amb un departament de balneoteràpia, ben equipat i amb serveis hidrotermals, en constant innovació. Ofereix condicions especials per a jugadors de golf de la PGA Golf de Catalunya. Des de fa uns anys, l’establiment disposa, en una zona annexa, de salons de congressos, convencions i banquets, dotats amb les últimes tecnologies. El dirigeix Diego Piedra.  La important novetat és la nova piscina exterior que es va inaugurar l’any passat. Disposa d’aparcament, jardins, piscina exterior, tennis, gimnàs, sauna, spa, billar, ping-pong, salons de convencions, sala de festes, sala de jocs, capella i restaurant Delicius.

Al capdavant de la cuina hi ha el xef David Heras, que elabora plats de cuina mediterrània basada en l’aigua termal. Disposa d’un ampli menjador clàssic i molt lluminós, que dirigeix Fátima Rubio. La carta de vins té més de 50 referències de vins i caves de diferents denominacions d’origen.

Entre les seves especialitats están la terrina de foie gras d’ànec, 15,50; salmó marinat a l’anet amb torradetes, 13,00; filet de vedella de Girona a la planxa, 19,50;tarrina d’espatlla de xai rostida, 18,70; gamba vermella a la planxa, 22,00; coulant de xocolata amb gelat de vainilla i crumblè d’avellana, 5,10; pastís Sacher casolà, 5,50.

També ofereix un Menú, 24,00 (festius, 26,00) i el vi de la casa és el Clos Primate, DO Empordà, 10,00.

 

Av. Doctor Furest, 32. (17455) Tel.: 972 47 00 00. No tanca. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Correu electrònic: reserves@vichycatalan.es Web: http://www.balneari.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s