HOTEL GOLF COSTA BRAVA, EN UN PARATGE TRANQUIL ENVOLTAT DE VEGETACIÓ, A SANTA CRISTINA D’ARO

piscina 1

Construït el 1975, està situat a 5 km de les platges, en un paratge tranquil envoltat de vegetació, entre el clot 1 i 18 del Golf Costa Brava, és un hotel familiar d’ambient molt agradable, de 4 estrelles.

saló

És propietat d’Hotel Golf Costa Brava SA, i el dirigeix Albert Sureda. Disposa de 91 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, telèfon directe, frigorífic, Wi-Fi i televisió. Admet gossos. El preu de l’habitació doble és, segons temporada 100/130 euros/dia.

piscina

Ha estat reformat des dels anys noranta, cada any per parts, i en destaca la reforma del jardí i la piscina desbordant semiolímpica. Compte amb un ampli aparcament davant mateix de l’establiment, piscina, salons de convencions i un snack-restaurant.

 

Urbanització Golf Costa Brava. (17246) Tel.: 972 83 51 51. Tanca d’octubre a abril. 4B, Diners, Master Card i Visa. Correu electrònic: hotel@hotel-golf.es. Web: http://www.hotel-golf.es.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s