TERRASSA D’ESTIU DEL RESTAURANT DE L’HOTEL CASABLANCA PLAYA DE SALOU INICIA TEMPORADA

equip

Casablanca Playa Hotel & Suites que gaudeix d’una situació immillorable al centre de la població de Salou i en primera línia de mar, al Passeig Miramar amb bones vistes de la platja (a menys de 10 metres) des de les habitacions, acollidor i amb bons serveis, ha inaugurat la terrassa d’estiu per l’actual temporada 2019.

arròs

El seu director, Joaquim Díaz, acompanyat del xef Alberto Urdax l’han presentada a la premsa tarragonina en un sopar per a donar a la vegada a conèixer la línia gastronòmica de l’establiment lligada a la cuina mediterrània, de producte local, de proximidad. Una cuina bàsicament per a compartir en format de tapes, que s’ofereixen a la tranquil·la i agradable terrassa.

Són elaboracions senzilles per a apreciar la qualitat de la matèria prima de la mar, comprada a les llotges properes. Un “picoteo” que pot incloure unes anxoves del Cantabric, uns seitons en vinagre, tàrtar de salmó norueg amb caramel de soja, musclos al vapor, amanida de pernil d’ànec i rulo de cabra amb vinagreta de fruits del bosc, sépia a la planxa, costella de porc BBQ, per constituir la primera part de l’àpat que  pot culminar amb un bon arròs de llamantol “Casablanca” i la rebosteria Rapun, de Osca, de Obdulina Malo Aros.

 

Passeig Miramar, 12. (43840) Salou. Tel.: 977 38 01 07. Web: www.casablancaplayahotelsalou.com.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s