TERMES MONTBRIÓ, UN UNIVERS DE BENESTAR AL CAMP DE TARRAGONA  

      façana copia         

Situat a Montbrió del Camp, a només 8 kms. de la platja de Cambrils, trobem un establiment hoteler, de 4 estrelles, que disposa de 17 hectàrees per a escapar-se de la rutina i submergir-se en un univers de benestar.

Destaca el gran jardí arbrat, amb unes exuberants sequoies, i amb llac, així com el seu important i modern Aquatònic, espai lúdic termal que ocupa 1.000 m2. Disposa, a més, d’un Spa Termal en el qual hi ha tot tipus de tractaments per la bellesa i el benestar. La decoració de l’establiment és sòbria i elegant, destacant la part modernista.

Ofereix un total de 206 habitacions i 9 suites lluminoses, confortables i amplies. Totes elles modernament equipades. Connexió Wi-Fi gratis. Servei de barnús i sabatilles. Disposa d’habitacions per a minusvàlids. Preu habitació doble: 120/150 euros/dia.

El dirigeix amb professionalitat Estefania López de la Reina, sota la coordinació general d’Alex Pallarés.

Termes Montbrió ocupa l’antiga partida coneguda popularment com la Horta Florida estretament lligada a la història de Montbrió del Camp. La finca ha evolucionat molt en el decurs del temps, des que el 1643 es van realitzar les primeres construccions. El descobriment d’aigües termals a 3 kms. de l’Horta Florida va determinar que l’empresari hoteler Domènec Torm compres la finca l’any 1988 per construir-hi el centre termal més modern de Catalunya.

Disposa d’aparcament, garatge, jardí, piscina climatitzada coberta i piscina exterior, gimnàs, sauna, jacuzzi, salons de convencions i del  Restaurant Sequoia, que la Guia Gourmand el va distingir com “Restaurant de l’any 2001”.

 

Ctra. T-310, Km. 10,5. (43340) Montbrió del Camp. Tel.: 977 81 40 00. No tanca. Master Card, 6000 i Visa. hoteltermes@rocblanchotels.com Web: http://www.rocblanchotels.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s