NOMAD FESTIVAL XPERIENCE PROPOSARÀ UNA EXPERIÈNCIA D’OCI ÚNICA DEL 8 AL 17 D’AGOST A L’AVELLANA (RIUDECOLS)

Concerts, gastronomia, animacións infantils, Market i moltes propostes més oferiran una programació completa enmig de la natura al Baix Camp en el Normad Festival 2019. Després de quatre temporades d’èxit com a esdeveniment itinerant per tot Catalunya, Nomad Festival porta per primer cop la seva experiència única a l’aire lliure a un emplaçament fixe durant deu dies. Nomad Festival Xperience fusionarà del 8 al 17 d’agost diverses disciplines culturals, d’oci i gastronòmiques en l’espai de l’Avellana – Mas d’en Cabré, una masia centenària al terme municipal de Riudecols (Baix Camp).

NOMADFESTIVAL3.jpg

L’estrena d’aquest nou format, que espera atreure públic tant de la Costa Daurada com de la resta de la província de Tarragona i de Catalunya, és el primer pas per a la consolidació d’un festival de llarga durada, amb possibilitat d’allargar-se més dies en nays futurs, en aquesta mateixa localització, amb l’objectiu d’oferir una experiència encara més intensa que la que és possible en un format de festival habitual d’entre tres i cinc dies. En aquesta primera edició, a l’Avellana s’oferiran diversos espais per al gaudi de tota la família: un espai Concerts amb música en viu cada nit; l’espai Foodtrucks, amb una selecció de gastronomia d’arreu del món; l’espai Market, amb la presència de diverses marques independents curosament seleccionades; i el Petit Nomad, un univers d’activitat i animació per als més petits.

NOMADFESTIVAL4.jpg

El director artístic de Nomad Festival, David Nicolás, ha destacat avui en la presentació en roda de premsa feta al restaurant Solric, de Tarragona, com l’espai de l’Avellana va “enamorar” als impulsors de l’esdeveniment per a ser l’escenari per viure l’experiència d’una tarda i nit d’estiu única. El projecte ha estat també molt ben acollit des del municipi; l’alcaldessa de Riudecols, Beatriz Mayordomo, ha destacat com Nomad Festival Xperience tindrà “el poder de situar Riudecols en el mapa”. En el mateix sentit, la propietària de l’Avellana, Katinka Rodriguez-Solano Weckbrodt, ha celebrat la “connexió” entre l’espai i la filosofia de l’esdeveniment, així com els valors de sostenibilitat que defensa Nomad Festival. “Serà un pas més perquè la gent aprengui que també l’interior de Tarragona té un gran valor”.

Nomad Festival Xperience obrirà tots els dies de 18 h a 01 h. L’entrada tindrà un cost de sis euros per adults (amb una consumició inclosa), i de cinc euros per a nens (amb accés a totes les activitats del Petit Nomad). Hi haurà aparcament gratuït per a tots els assistents, i la possibilitat d’adquirir un passi per a tres dies per dotze euros (deu euros per a infants). Els empadronats a Riudecols, a més, tindran entrada lliure.

La gastronomia és una de les protagonistes de la filosofia Nomad, amb una aposta per un menjar de carrer de qualitat i sorprenent, i l’aliança amb marques amb què Nomad Festival ha treballat temporada rere temporada. A la selecció de foodtrucks que es podran descobrir a Nomad Festival Xperience, s’hi sumarà en aquest cas a més la col·laboració del Restaurant Solric de Tarragona, que durà la seva proposta gastronòmica tradicional i de proximitat a l’aire lliure durant els deu dies de festival a Riudecols.

Una altra de les novetats que s’incorporarà a l’oferta que es podrà viure a l’Avellana serà els tasts amb maridatge oferts per diferents cellers de prestigi. Del 8 al 17 d’agost, els productes de totes les bodegues participants s’exposaran i estaran a la venda en aquest espai dedicat a l’experiència enològica.

info@nomadfestival.es  Tel.: 654 14 09 43.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s