GASTRONOMIA I TURISME D’ESTIU, NÚMERO 172, 33 ANYS D’HISTÒRIA

 

Ja tenim l’edició en paper de la revista Gastronomia i Turisme, corresponen a l’estiu, el número 172, amb 33 anys d’història. Com sempre notícies gastronòmiques d’interés i actualitat i amplis reportatges de restaurants i hotels de les comarques tarragonines, Barcelona, Madrid, Guadalajara, etc.

La Torre del Visco, Via Veneto, Eurostars Grand Marina, Termes Montbrió, Sanromà, L’Original, Cinc Sentits, Xanfrà del Forum, Mirall de Tres, Carbayu, Hoatal Colomí, Les Espelmes, Xef’s Table, Gorria, La Cucanya, W Barcelona, Zalacaín, Orfila,  Heritage, Atrapallada, Paradís Madrid, L’Espurna, Caravista, Malena, Aimia, Can Bosch, Mas La Boella, Parador de Tortosa, Casa Tejada, Rocallaura Spa, NH Gran Hotel de Saragossa, Maher, Tryp Guadalajara omplen les seves planes, a més de les seccions de vins i de llibres. La portada l’ocupa una preciosa fotografía de Mas Garriga (Nulles, a l’Alt Camp).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s