BODEGA POBLET, UNA TRUITA DE PATATES EXQUISIDA, EN ALTRES DELÍCIES, A ANDORRA LA VELLA

PIZARRA

Amagat en un carrer amb prou feines transitat del casc antic d’Andorra la Vella, aquest petit restaurant d’Albert Coll, un dels grans xefs que té el Principat, amb més de 30 anys d’experiència professional, ofereix des de 2007 una autèntica cuina de producte molt ben elaborada i ben servida en un singular i agradable menjador.

AMANIDA THAI

Tapes per compartir i pinxos d’autor molt encertats. Cuina a la vista i oferta gastronòmica i vinícola exposada en una gran pissarra. Coqueteig en la decoració del local entre el “vintage” i l’actual, amb llums de llàgrimes, antiga i taules altes i baixes, amb coberts al centre. Ambient avantguardista juvenil. Tranquil i bonic.

Hem degustat una refrescant amanida thai amb un encertat puntet picant; el brioix – bikini- ou escalfat, creatiu, original; una de les millors truites de patata i tòfona d’estiu, del Principat, al punt encertat de melositat; ric tomàquet fresc amb ventresca de tonyina i com a plat fort, jarret de vedella blanca, patata i oliva. A l’apartat dolç, pinya colada gelada i sorbet, maduixots i taronja.

Un dinar deliciós al cor d’Andorra. Molt recomanable, val la pena buscar-lo.

 

C / Alzinaret, 6. Andorra la Vella. Tel .: 376 86 27 22. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,00-23,00 hores. Tanca diumenge i dilluns, dos semanas l’setembre i 1 setmana a maig. Mastercard i Visa. 1 menjador privat per Fins a 8 comensals. Admet gossos. Correu electrònic: bodegapoblet@andorra.ad

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s