CASTELL VELL, PER GAUDIR DEL “CIM I TOMBA”, EL PLAT MÉS EMBLEMÀTIC DE TOSSA DE MAR 

terraza        

 

Josep Lluís López i la seva esposa Rosa Monrabá van inaugurar el 1969 aquest restaurant situat a l’interior del recinte murallat de Tossa de Mar. Compten amb el suport del seu fill, Albert.

cim i tomba

Dels fogons s’encarrega el xef Jordi Sais Pastor, que realitza plats de línia tradicional i mediterrania, sense oblidar els autòctons, amb el”cim i tomba”, una especialitat de la casa, elaborada com els antics pescadors de la població, un plat molt recomanable. Preferentment els peixos, ben elaborats, són els protagonistes de la cuina de l’establiment.

La decoració és catalana tradicional rústica i compta amb una agradable terrassa i el dirigeix Albert López que també exerceix les funcions de sommelier. El celler està integrat per 70 referències. El vi de la casa és el Espelt (D.O. Empordà), 12,00.

A l’estiu compta amb una tranquil·la terrassa que resulta ideal per dinar o sopar. 50 anys avalen la bona trajectòria d’aquest restaurant familiar.

Entre altres especialitats podem destacar els bunyols de bacallà amb allioli d’all negre, 11,80; pastís de peix de roca, espàrrecs de marge, crema d’alberginia fumada 14,90; cim i tomba de rap i turbot (cuina tradicional de Tossa), 26,80; paella Castell Vell, 17,50; bacallà confitat en oli d’oliva, bolets, crema d’alberginia fumada i allioli d’all negre, 21,50; caldereta de peix i marisc, 38,80; filet de vedella de Girona amb milfulls de patates i bolets, ruca, encenalls de parmesà i salsa de rostit a la tòfona, 25,80; coulant de 2 xocolates amb gelat de turró i salsa de avellanes (15 minuts), 9,50; mató amb mel de Tossa, 5,90; crema catalana cremada, 6,80. També ofereix el Menú del dia, 24,50.

Plaça Roig i Soler, 2. (17320) Tossa de Mar. Tel.: 972 34 10 30. Horari de 12,30 a 16,00 i de 19.30 a 23,00. Tanca dilluns, excepte els vespres de juliol i agost. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Terrassa. 1 menjador privat per fins a 40 comensals. Admet gossos a la terrassa. restaurantcastellvell@hotmail.com Web: www. castellvelltossa.es

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s