MOLÍ DELS FANALS ENVOLTAT DE MUNTANYES, CUINA TRADICIONAL ANDORRANA 

menjador        

 

El restaurant, sota la gerència i direcció de sala de Francesc Guillén Bayo des de 2014, està situat al centre del petit poble de Sispony, un dels paratges més bonics del Principat, ocupant una típica borda andorrana, certament preciosa.

En aquest ambient càlid i acollidor, i veient des de les finestres tota la natura que envolta l’establiment, es pot assaborir una exquisida elaboració de plats, d’una àmplia carta que ofereix suggeriments en carns a la brasa, guisats i receptes de muntanya, de cuina tradicional.

A destacar la rebosteria casolana que es presenta en un carro amb moltes varietats totes elles delicioses. Te també 3 varietats de pa. El restaurant disposa d’un ampli menjador principal, amb una capacitat per unes 94 persones i dues sales privades per organitzar tot tipus de banquets i celebracions per fins a 60 comensals. A tenir en compte també la terrassa amb vistes a les muntanyes, ideal per prendre l’aperitiu. Disposa d’una àmplia bodega amb unes 180 referències.

De la carta podem destacar entre d’altres especialitats lasopa de meló de Cantalup amb encenalls de pernil, 11,50; les nostres famoses croquetes, 13,50; canelons amb molta feina com es feien abans, 17,70; ous de pagès ferrats amb encenalls de pernil ibèric, 12,40; caneló suau de llamàntol amb salsa de fumet de peix, 22,50; melós de vedella d’Andorra confitada amb salsa de Porto, patata ratte i espàrrecs verds, 19,00; cua de bou feta a baixa temperatura amb patates fregides naturals, 18,70; arròs de muntanya, 13,50; cargols a la llauna, 17,70; creps farcides de bolets i encenalls de foie gras, 19,80; magret d’ànec amb salsa de Porto i raïm, 23,60; filet de bou, 24,90; hamburguesa d’ànec feta a casa amb peres, foie gras i ceba caramelitzada, 17,70; bacallà amb mel i ceba confitada, 23,20; pastissos fets a la casa del nostre carretó de postres, 6,30.

Avda. Les Comes, 4. (AD400) Sispony-La Massana. Tel.: +376 835 380. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,30 a 23,00. Tanca diumenge nit i dilluns tot el dia. Master Card i Visa. Aire condicionat. 2 aparcaments per a 30 vehicles. Terrassa. reserves@molidelsfanals.com Web: http://www.molidelsfanals.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s