PARADOR DE LA SEU D’URGELL, AMB UN CLAUSTRE PRECIÓS, TRANQUIL I RELAXANT I UNA CUINA MOLT BONA

claustre

 

El seu magnífic claustre renaixentista del segle XIV de l’antiga església de Sant Domingo, la seva il·luminació nocturna i la seva gastronomia, justifiquen l’estada al Parador la Seu d’Urgell. A més del confort, detalls i línia de servei que caracteritza la Cadena de Paradores.

Situat pràcticament al costat de la catedral romànica resulta lloc ideal per al turisme a la comarca de l’Alt Urgell, a les portes del Principat d’Andorra.

entrant

En aquest Parador podem gaudir de les seves habitacions (78 i una suite) i de la seva piscina coberta i climatitzada, amb solàrium i la seva molt bona cuina regional, una de les millors de la Cadena de Paradores.

Demanin el menú degustació tradicional, molt complet, amb aperitius freds, amb embotits i formatges de la zona acompanyats de pa de vidre amb tomàquet, «esqueixada» de bacallà, torradeta d’escalivada amb tonyina i crema freda de tomàquet amb pernil i oli d’oliva verge extra; i calents (croquetes de la casa, «trinxat» de col i patata amb rosta i «escudella barrejada», i com a plat principal, jarret de vedella bruna (IGP) del Pirineu amb prunes macerades i patates al vapor; finalment, de postres, crema catalana amb carquinyolis. Molt recomanable.

El xef és Isaac Calvo i el menjador és ampli amb una capacitat per a 60 comensals i té una decoració moderna.

 

Sant Domènech, 6. (25700) la Seu d’Urgell. Tel .: 973 35 20 00. Horari: de 13,00 a 15,30 i de 20,30 a 22,30. No tanca. American Express, Mastercard i Visa. Cadena Paradores. seo@parador.es Web: http://www.parador.es

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s