ROC BLANC, EL MILLOR HOTEL DE ESCALDES-ENGORDANY, AMB UN BON RESTAURANT L’ENTRECÔTE

FACHADA copia

Inaugurat l’any 1965 i situat al centre comercial d’Andorra i a pocs metres de Caldea, el Roc Blanc és un dels millors hotels del Principat i sens dubte, el millor de Escaldes Engordany. Compta amb 157 habitacions (57 standards, 77 superiors, 16 premium, 4 junior suite, 3 suites). Disposa d’habitacions familiars, antial·lèrgiques, per a minusvàlids i de diferents ambients –clàssic, rústic i urbà – totes elles amb les facilitats i comoditats de l’hotelaria actual. El preu de l’habitació doble és de 144 /385 euros/dia.

HALL copia

Certament després de la gran reforma feta fa pocs anys d’aquest gran clàssic de l’hostaleria andorrana ha millorat i actualitzat totes les seves habitacions i suites.

Capítol a part mereix el Spa Termal de l’Hotel, amb la seva aigua termal natural, que ha reformat totes les seves cabines, ara molt més àmplies, equipades amb els aparells necessaris per realitzar tots els tractaments i serveis que s’ofereixen. Té jacuzzi, piscina climatitzada, sauna i gimnàs.

ENTRADA copia

L’Hotel, que dirigeix Rodrigo de Nuzzo, sota la coordinació d’Alex Pallarés, disposa de segells especials: hotel d’estades esportives, antial·lèrgic, amic dels animals (admet gossos) i apte per a celíacs. Ofereix wi-fi gratuït. salons socials, sales per a tot tipus de reunions i esdeveniments, garatge, aparcacotxes. A destacar igualment els apetitosos esmorzars en un ampli bufet en el qual no falta la xocolata calenta desfeta amb xurros, entre moltes altrres temptacions. I com no podia ser menys, també el seu restaurant, L’Entrecôte, que ofereix una selecta cuina.

L’Entrecôte està situat a la planta baixa, al costat del hall, comptant també amb entrada independent de l’hotel. Ofereix una línia de cuina tradicional creativa i de temporada, dirigida per un equip jove i dinàmic. Alex Prats dirigeix el menjador que té un estil decoratiu tradicional i una capacitat per a uns 60 comensals. La carta de vins conté unes 40 referències de vins i caves. Té una varietat de 3 pans d’elaboració pròpia.

Entre les seves especialitats cal esmantar la ventresca de tonyina amb tomàquet Motserrat i ceba de Figueres, 11,50; tàrtar de tonyina vermella amb alvocat i especies, 19,50; pop a la planxa amb escuma de patata, 19,75; bacallà confitat amb arròs de musclos i menta, 16,75; carré de xai a la salsa de romaní, 18,50; arròs de llamàntol, 19,50; foie mi-cuit amb confitura de ceba i poma osmotitzada, 18,50; magret d’ànec a la graella, 16,00.

El menú Entrecôte Roc Blanc, per 33 euros, ofereix un gustós entrecôte de bou a la graella amb la salsa secreta del xef acompanyat de cruixents patates fregides i amanida de nous, pà d’all i vinagreta francesa; pà, postres i vi de la casa o cervesa.

Plaça Coprínceps, 5. Tel.: +376 871 400. (AD700) Escaldes Engordany. No tanca. Master Card i Visa. Horari del restaurant: 13,00 a 15,00 i de 20,00 a 22,30. No tanca. Aire condicionat. Terrassa tot l’any. Correu electrònic: hotelrocblanc@rocblanchotels.com Web: http://www.rocblanchotels.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s