FIGUEROLA RESORT & SPA, UN ESPLÈNDID PAISATGE NATURAL, PER GAUDIR DE LA TRANQUIL·LITAT 

FAÇANA

La Figuerola s’alça en un entorn incomparable envoltat d’un camp de pitch&putt i un esplèndid paisatge natural. Es troba a 10 km. de la Costa Daurada, als afores de la població de Vandellòs, a només 5 minuts de les platges de L’Hospitalet de l’Infant, al Baix Camp. Té la categoria de 4 estrelles.

Cal destacar les vistes, la tranquil·litat i el confort. Es tracta d’una antiga masia totalment reconstruïda l’any 2003 respectant el seu estil original. Aquest imponent edifici va ser aixecat al segle XI, situat en un entorn natural, en ple cor de les muntanyes de la Serra de Llaveria. Les habitacions són amplies i estan decorades a l’estil rústic, amb terra de rajoles i biga s de fusta al sostre. En total disposa de 60 habitacions i 7 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió, wifi i assecador de cabell. Disposa d’habitacions per a minusvàlids. El preu de l’habitació doble és de 79/119 euros/dia, segons temporada. El dirigeix Natasha Vostrukhina.

Disposa de wifi en les zones comunes de l’hotel. Pàrquing a l’aire lliure, Spa amb carta de massatges, piscina d’aigua climatitzada coberta, solàrium, gimnàs, jacuzzi, bany turc i sauna. Piscina exterior i restaurant: Safareig. Actualment el restaurant ofereix una cuina de mediterrània, de mercat que elabora el xef Gabriel Gómez. El menjador, sota la direcció de la Natasha, té una decoració rústica i una capacitat per fins a 50 comensal. La carta de vins té unes 40 referències.

Entre les seves especialitats estan el carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà I pinyons, 13,00; foie micuit d’ànec amb confitura I torradetes, 14,00; bacallà a la mussolina amb patata panadera, 15,50; caldereta de peix i marisc, 17,50; entrecot de vedella de 300 grams amb guarnició, 19,50; melós de vedella a baixa temperatura amb salsa d’Oporto, 14,00; fricandó de vedella a la reducció de vi i xampinyons, 10,00; arròs a la marinera, 11,00; tiramisú, 4,50; mousse de xocolata amb nata i nous, 5,50. Menú especial per a grups d a partir del 25,00 euros. El restaurant no tanca en temporada alta i la resta de l’any obre només caps de setmana.

 

Ctra. Hospitalet de l’Infant a Móra la Nova (C-44). Km. 11,4. (43891) Vaadellós. Tel.: 977 10 01 22. No tanca. Master Card i Visa. reservas@figuerolaresort.com Web. http://www.figueroresort.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s