CÈNTRIC HOTEL ATIRAM, UNA DE LES MILLORS OPCIONS HOTELERES DEL PRINCIPAT D’ANDORRA

Centric Atiram New Hall

Ja ho diuen: «renovar-se o morir». Per això, el Cèntric Hotel Atiram, considerat una de les millors opcions hoteleres del Principat des de 2001 en que va obrir les portes, s’ha renovat totalment en els últims anys.

Centric Atiram Deluxe 3

L’última fase d’aquesta posada al dia ha estat al hall i la recepció, que han quedat preciosos. Harmonia, elegància i detalls són les principals característiques. Sorprèn gratament en entrar la taula amb flors, caramels i revistes que donen la benvinguda; a l’esquerra uns detalls de complement, cafè, te, etc., i a la dreta un original i simulat foc com llar de foc allargada. En uns prestatges de la paret la premsa diària.

Centric Atiram New Hall _

Diverses recepcionistes atenen els clients que poden accedir també amb els ascensors del pàrquing subterrani.

Centric Atiram Deluxe class detalle

Els passadissos són amples i ben il·luminats. Les habitacions i luxoses júniors suites espaioses i confortables, perfectament insonoritzades i amb banys complets (pròxima renovació de setembre a novembre de 2019). Totes elles són exteriors i algunes, d’estil golfes, tenen terrassa privada, amb la qual cosa resulten molt agradables. Disposen de Wi-Fi. El dirigeix ​​Barbara Soldevila i l’hotel pertany a la cadena Atiram.  Gaudeix dels segells de qualitat concedits pel Govern d’Andorra de: Hotel de negocis i de convencions / Hotel de congressos / Hotel de benestar i hotel recomanat per cicloturisme.

Val la pena destacar també la bona gastronomia que s’ofereix al restaurant. L’any 2018 van inaugurar el restaurant Atiram Cèntric i la cafeteria. Té altres serveis com a SPA, servei de massatges i serveis estètics, guarda esquís gratuït, terrassa d’estiu, salons de reunions amb capacitat per a 250 persones, pàrquing al mateix edifici i garatge.

El restaurant disposa d’un ampli menjador de moderna decoració (renovat al juny 2018) i amb vista a l’Av. Meritxell, situat a la primera planta de l’establiment hoteler. Amb una capacitat per a 110 comensals, Josep Lluís Virgili, dirigeix ​​la sala amb professionalitat i somriure. El xef portuguès, Paulo Freixes, ofereix una línia de cuina internacional, juntament amb especialitats de cuina portuguesa, francesa i de mercat, ben elaborades.

La carta ofereix suggeriments del Xef. Bona relació qualitat / preu. A destacar el pop a la brasa amb allioli de tinta negra de calamar, 12,00; ous trencats amb pernil ibèric, patates i tòfona, 10,00; carpaccio de salmó fumat amb guacamole i vinagreta de mango, 10,00; filet de porc ibèric amb reducció de Pedro Ximénez 12,00; tatin de poma amb gelat de vainilla, 8,00; «Crêpes Suzette Grand Marnier», 6,00; mosaic de fruites naturals, 5,00. El celler ofereix una cinquantena de referències de vins, caves i «champagnes». També ofereix un Menú: 22,00. El preu mitjà és de 35,00 euros. El vi de la casa: 10,45 euros.

 

Avinguda Meritxell, 87-89. (AD500). Andorra la Vella. Tel .: +376 877 500. No tanca. Pertany al Grup Atiram Hotels. American Express, Mastercard i Visa. hotelcentric.reserves@huersa.com Web: http://www.atiramhotels.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s