MASIA DEL PLA, A L’ALT CAMP, OFEREIX UNS CARAGOLS MOLT BONS, ENTRE ALTRES ESPECIALITATS DE CUINA CATALANA     

      CARGOLS copia       

Tots pensem amb les terres de Lleida quan parlem d’uns bons caragols a la llauna. I oblidem que a les comarques tarragonines hi han restaurants de bona cuina catalana que també ofereixen en les seves especialitats uns excel·lents caragols en diverses modalitats.

FAÇANA

Aquest és el cas del restaurant Masia del Pla que fins i tot, inclou a la carta un “Menú Cargolada”, per a degustar-los tots, a la llauna amb allioli i romesco, bullits aromatitzats, amb pernil i espècies, amb salsa suament picant, amb samfaina, i amb bacallà, acabant amb carn de xai de l’Alt Camp amb guarnició i crema catalana, de postres. Tot un referent pels amants dels caragols.

Situat a l’Alt Camp, a 360 metres sobre el nivell del mar, a peus de la carretera a 100 metres del casc urbà de Pla de Santa Maria, es troba aquest restaurant, que ocupa una masia d’estil català on s’han produït diverses ampliacions i reformes al llarg de la seva historia. A l’any 2001 Marc Mestres i Joan Miquel van adquirir la masia amb la idea d’oferir una gastronomia sincera, natural i sense masses artificis, basada sobretot en la qualitat del producte de proximitat i de temporada.

AMANIDA DE GAMBES

Bon menjar tradicional català, tracte agradable i un espai bonic i confortable son les característiques de l’establiment, que també ofereix esmorzars de forquilla, a més de bar i cafeteria i plats cuinats per emportar. A l’estiu resulta una delícia la terrassa jardí i en temporada són famoses les seves calçotades autèntiques, 37,50. També està especialitzat en banquets de tot tipus en els seus menjadors privats. A ressaltar l’ampli aparcament pels vehicles i punt de càrrega per cotxes elèctrics. Els xefs són Francesc Benaiges i Vicens González.

El menjador principal té una capacitat per a unes 60 persones i la seva decoració és rústica, amb bigues de fusta a la vista i una graella d’alzina també a la vista. La carta de vins compta amb unes 70 referències de vins principalment de Catalunya i especifica les varietats de raïm de cadascun d’ells. Com a vi de la casa s’ofereix un porró amb vi del Priorat, 5,50.

Altres plats recomanats poden ser els raviolis grans farcits d’albergínia i formatge amb crema de foie i toc de mel de taronja, 9,50; tataki de tonyina marinada amb salsa de soja i humus de cigrons, 11,00; arròs caldós al safrà amb bacallà, 15,00; pop en tempura sobre llit de parmentier violeta i allioli d’all negre, 17,50; fricandó de vedella amb moixernons, 12,50; mitja espatlla de xai rostida al romaní amb bolets i patata al forn, 16,50; en l’apartat de les brases d’alzina, filet de vedella amb guarnició, 22,00; llonganissa de Valls amb guarnició, 9,00; i a l’hora de les postres, tot xocolata, 6,00; crema catalana, 6,00.

També ofereix un Menú “viatjant” per 22,00 i el Menú caragolada, 38,00.

 

Ctra. De valls al Pla (C-37) km. 19 (43810). Pla de Santa Maria. Tel. 977 630 511. Horari: De 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca dimarts i del 17 d’agost al 6 de setembre. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. 5 menjadors privats per fins a 150 comensals. Correu electrònic: info@masiadelpla.com. Web: http://www.masiadelpla.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s