QUATRE MOLINS, MILLOR RESTAURANT DEL PRIORAT A JOC DE CARTES DE TV3

RAFEL A TAULA

En la nova temporada de Joc de cartes, de TV3, que es va estrenar ahir dimecres, a les 21,55 hores, en Marc Ribas va anar al Priorat per trobar el millor restaurant entre vinyes d’aquesta vitivinícola comarca tarragonina. Hi van participar els restaurants Quatre Molins i Bassot, de Cornudella de Montsant i la Fonda Margalef, de la població de Margalef.

Com era evident i d’esperar, Rafel Muria, dels Quatre Molins, certament una joia gastronòmica al Priorat, va estar el guanyador d’aquesta primera edició de la nova etapa del concurs televisiu. Amb una puntuació de 9/10, Quatre Molins va ser designat com el millor restaurant entre vinyes del Priorat. Felicitats Rafel i tot el teu equip!  #capderucmontsant #quatremolins #melmuria @rafelmuria @melmuria

Deja un comentario