ELS TALLERS, UN VIATGE GUSTATIU, UNA EXPERIÈNCIA SENSORIAL, AMB MATISOS DE SABORS I TEXTURES, A SIURANA    

    PAU ESCRIU DAVANT LES POSTRES

Els Tallers és el fruit de la passió i l’entusiasme del jove xef del Vallès Pau Escriu, que després d’haver treballat en cuines tan importants com Las Rejas, Mugariz i Can Fabes decideix amb la seva parella Anaïs Chauveau, de Tours (França), buscar un lloc petit i encisador per oferir la seva cuina.

FAÇANA

L’hotel La Siuranella es va inaugurar l’any 2005 per un veí del poble i buscava un xef per portar el restaurant. La parella se’n va fer càrrec el 2008 i dos anys més tard es van quedar també amb l’hotel, amb la filosofia de compartir la cultura del vi i de la gastronomia, descobrint Siurana i el Priorat.

MENJADOR

A més de la carta,  Pau interpreta la gastronomia en dos menús que canvien i evolucionen diàriament: Gastrosalut –Arrels és un menú degustació curt 35,50 (maridat amb 3 vins, 49,50) compost d’un aperitiu, un entrant, un peix, una carn i unes postres. Tots els seus plats estan creats per a la temporada i van canviant i evolucionant diàriament. D’altra banda, Gastroplaer -(Re)-Creatiu, 58,00, és una invitació a un viatge gustatiu, una experiència sensorial, amb matisos de sabors i textures a cada mossegada, que es compon de 8 plats en total.

Entre les especialitats de la carta poden destacar el foie mi cuit casolà amb les nostres melmelades, 12,50; croquetes de formatge brie i tòfona, 10,50; pop confitat amb oli de DO Siurana amb milfulles de patates, 14,50; filet de vedella amb cebetes glacejades i humus de mongeta blanca, 24,50; pollastre de corral ecològic amb tòfona d’estiu i mantega d’herbes, puré de patates i avellanes, 23,50; assortiment de formatges artesans d’arreu de Catalunya, 9,00; postres en directe, elaborat pel xef sobre la taula i ocupant-la tota, a la vista dels comensals (un gran espectacle gastronòmic), 9,50. La carta de vins està centrada en DO Montsant i DOQ Priorat i té unes 150 referències.

Carrer Rentadors, s/n. (43362). Siurana. Cornudella de Montsant. Tel.: 977 82 11 44. Tanca del 7 a 30 de gener. Horaris de dimecres a diumenge de 13,30 a 15,30, de dimecres a dissabte de 20,30 a 22,00 hores; dilluns i dimarts, obert per als clients de l’hotel. Grups a partir de 15 persones, consultar. Master Card i Visa. siuranella@siuranella.com Web: http://www.siuranella.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s