MR PORTER JA ESTÀ A BARCELONA, EXPLORANT LA FINA LÍNIA ENTRE PLAER I TEMPTACIÓ

MENJADOR

Mr Porter, part de l’exitós grup hostaler, The Entourage Group, reconegut internacionalment per crear experiències gastronòmiques singulars, va obrir les portes aquesta passada primavera en ple centre de l’Eixample de Barcelona. Desafiant els límits transforma completament la braseria tradicional elevant-la a un nou nivell d’elegància i estil. Explorant la fina línia entre plaer i temptació, presenta un concepte únic que combina amb naturalitat l’excel·lent oferta d’un steak house modern, amb l’eclèctic i canyer ambient noctàmbul dels millors bars i clubs de la ciutat.

BARRA

Situat en el nou Sir Victor Hotel, prèviament conegut com l’icònic Hotel Omm, i a poca distància a peu del famós Passeig de Gràcia, Mr Porter vol ser el nou “go to” per amants de la gastronomia, el disseny i el bon ambient.

En un espai que traspua aires mediterranis i cosmopolites, l’equip d’arquitectes, Bk Architects, desafia els límits del disseny en un entorn elegant i acollidor de dia, així com rebel i atrevit a boca de nit, on els comensals podran gaudir d’una àmplia varietat de còctels al icònic bar de 360 ​​graus de la marca.

TARTAR DE CARN

Amb un espai de 300m2, cada ingredient forma un tot harmoniós de línies, colors i formes mai vistes; el seu bar panoràmic amb 360º de fusta de roure, així com altres elements de disseny contemporanis, com els seus originals «chandeliers» amb personalitat industrial o els seus cortines metàl·liques, creen la sofisticada i canyera atmosfera. Dirigeix ​​la sala Sergi Agorreta. El xef és Ryan Murph. El celler té unes 35 referències.

LLAMANTOL

Obert tot el dia, és un exemplar únic en la seva espècie. Transformant-se des un entorn elegant de dia, a un animat bar & lounge a boca de nit, l’impasse de menjar i prendre còctels forma part del seu Adn. Pel que fa a la seva oferta gastronòmica, aquesta juga un cop més amb els extrems, presentant una innovadora cuina a la vista que fusiona a la perfecció carns d’alta gamma i una varietat d’exquisits plats de verdures.

FILET

La seva oferta gira entorn al foc i les brases, on un bistec de costella es transforma en una delicada exquisidesa i a un sofisticat plat de verdures rostides que s’eleva a una nova categoria de sabor. Des clàssics com el Lady Mignon, el Sirloin Steak i per descomptat, el plat estrella, l’Bone-in filet, a originals creacions com el Chateaubriand amb foie gras i el Tomahawk, ofereix una experiència culinària irresistible en què el contrast de sabors, les millors tècniques i un producte de primera qualitat, formen una unitat inseparable. I per als amants del mar, llagostins, pop, cranc real, ostres Gillardeau, llamàntol, llobarro, llenguado …

Per acabar el festí gastronòmic, arriba el moment de les postres i els còctels. Coconut ice o banana splits, poden ser entre altres bones opcions. Preu mitjà, 80,00/120,00.

 

Carrer del Rosselló 265 (08008) Barcelona. Tel .: 932.711 245. Horari: de 13,00 a 16,00 i de 19,00 a 12,00 (divendres i dissabte fins a les 01,00. No tanca. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. mrportersteakhouse.com

info@mrportersteakhouse.es

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s