DE VINS, CUINA DE PRODUCTE, MEDITERRÀNIA I DE MERCAT, AL COR DE TARRAGONA  

       

Situat al centre de la ciutat, aquest restaurant obert l’any 2006, va reobrir novament dos anys més tard de la mà de Francisco Requena, amb el suport de la seva filla Isabel, per oferir cuina de producte, mediterrània i de mercat, que elabora amb encert el xef Carlos Trillo.

La carta no inclou el peix i marisc fresc i de proximitat de compra diària, que s’exposa en les pissarres darrere la barra. El celler presenta unes 60 referències de vins i caves, a cura del sumiller Xavi Vendrell.  El vi de la casa és del Celler Perdigons, de la Denominació d’Origen Terra Alta

IMG-0555

A l‘entrar trobem la barra de bar i el primer menjador per a uns 20 comensals. Després hi ha un segon menjador per a uns altres 20 comensals i finalment, el més gran, al fons, per a uns 40. També ofereix àpats per la celebració d’esdeveniments i sopars d’empresa. El servei és diligent i proper.

IMG-0556

El restaurant ofereix un exquisit Menú del dia (sense beguda), per 18,00 euros i un Menú cap de setmana (sense beguda), per 29,00. Entre les especialitats de la casa poden destacar el pernil d’aglà 100% ibèric tallat a mà, 24,00; steak tàrtar de bou fet a la manera tradicional, 19,00; arròs cremós del Delta amb gamba vermella, 14,50; tros de bacallà de salat a 70 graus amb el seu pil pil, 19,50; filet de vaca 48 mesos a la planxa, 21,00; i a l’hora de les postres, els gelats artesans fets a casa, 4,80 i el bescuit de torró amb xocolata, 5,00, entre d’altres.

IMG-0562

Tot un referent en les cuines de Tarragona, molt recomanable.

 

Méndez Núñez, 10. (43004) Tarragona. Tel.: 977 23 00 20. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca diumenge i dimecres nit i dimecres tot el dia. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Capacitat dels menjadors per a 80 comensals. Terrassa per a 25 comensals. Correu electrònic: info@devins.es Web: http://www.devins.es

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s