MIRADORBADIA, A L’AMPOLLA, UNA EXCURSIÓ MARÍTIMA A LES MUSCLERES PER ASSABORIR ELS MILLORS PRODUCTES DEL DELTA

miradorbadia

Parlar del Delta de l’Ebre és gastronòmicament parlar dels seus millors productes com són l’arròs, els musclos, les ostres, els llagostins…

xavi i ruben

Els germans Cabrera, Xavi i Rubén, dos grans emprenadors van posar en marxa l’any 2013 un singular projecte pels turistes i visitants del Delta que ofereix una inoblidable excursió marítima fins a les muscleres de L’Ampolla i a més d’una detallada explicació i visita d’aquestes, acabar amb una excel·lent degustació dels seus millors productes.

mejilloneras

Les ostres, els musclos i el marisc en general de les badies del Fangar i els Alfacs, en el delta de l’Ebre són considerats dels millors de tot el Mediterrani. Les condicions naturals els hi otorga  un sabor diferent molt apreciat pels millors gourmands.

El Mirador Badia és una instal·lació singular, ubicada al mig de la badia del Fangar. Les particulars característiques constructives la converteixen en un lloc ideal per passar una jornada d’esbarjo, degustant el marisc de l’entorn natural i paisagístic que forma part del Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Tot comença al port de L’Ampolla, embarcant en un vaixell que en primer lloc ens portarà, seguint la línia de costa cap al Nord, per veure les boniques cales i els penya-segats de Cap Roig. Després enfilarà cap a les muscleres de la badia del fangar fins a arribar (uns 30 minuts) al MiradorBadia, feta tota de fusta. Allí podrem prendre el sol, gaudir de les vistes, visitar la sala museu de productes i fotografies del Delta i escoltar la interessant conferència d’en Xavi Cabrera sobre el Delta, els seus productes que poden tocar vius, costums de la gent, història, treballs i vida d’aquest paradís de la natura. I, fins i tot, banyar-se (profunditat d’uns 4 metres).

A continuació seguts ja a les taules, arriba el festí gastronòmic. Musclos, ostres, llagostins, amanida verda amb botifarra blanca i una gran paella d’arròs, elaborada con els pescadors d’antany. De postres, síndria. Els caps de setmana un disc jockey posa música d’actualitat.

muscleres i valer

Al vontant de les 17 hores, tornem a port, en un curt viatge de només 15 minuts. I això cada dia de l’any, per dinar i dues nits, les de lluna plena de juliol i d’agost, per sopar. Una experiència marina bonica que recomanem a tothom, en un paradís únic a la Badia del Fangar, que funciona tot l’any.

 

Tel.: 600 662 734 i 656 984 285 i 676 331 938. contacte@miradorbadia.comwww.miradorbadia.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s