NOMAD FESTIVAL TORNA A MIAMI PLATJA AMB MÚSICA, DISSENY I GASTRONOMIADEL 21 AL 25 D’AGOST

Nomad Festival, l’esdeveniment nòmada que fusiona diferents disciplines culturals en un mateix espai a l’aire lliure, torna un estiu més a Miami Platja (Mont-roig del Camp) en una nova edició per celebrar la recta final de l’agost.  Després de l’experiència d’èxit a Riudecols (Baix Camp) de Nomad Festival Xperience durant aquest estiu, a partir de demà 21 d’agost i fins al 25 d’aquest mes a la Punta del Riu es podran viure diversos concerts en directe, una àmplia programació infantil amb espectacles gratuïts, un Market amb una cuidada selecció de 35  marques independents i prop d’una vintena de foodtrucks. L’entrada al recinte del Nomad Festival serà gratuïta els cinc dies de l’esdeveniment.

_DSC0263

Nomad Festival portarà fins a Miami Platja una experiència d’oci i cultura diferent, que obrirà cada dia a partir de les sis de la tarda. La  programació s’estructurarà en quatre àmbits per satisfer tot tipus de públic: la música, amb diversos concerts programats durant els tres dies; el Market, amb diverses marques independents d’àmbits com la moda, l’art o la decoració; la gastronomia, amb presència de foodtrucks que representaran l’streetfood o menjar de carrer de tot el món; i el Petit Nomad, un cuidat programa d’animació infantil pensat per a nens de totes les edats.

_DSC0355 (1)

La música en viu serà un dels ingredients protagonistes del retorn de Nomad Festival a Miami Platja. A l’escenari principal de Nomad Festival hi ha programats cada dia actuacions en directe, amb una nit forta el dissabte 24 d’agost amb festa fins a les tres de la matinada i les actuacions de Sergi Shine i Dj Jami Jamp. El mateix DJ serà l’encarregat d’obrir el festival el dia 21 amb una sessió a les 23 h.

_DSC0582

L’espectacle d’improvisació a partir de loops de Miss Loopita centrarà la nit del 22 d’agost, mentre que l’energia de The Soul Man Quartet s’encarregarà de posar la nota musical a la nit del 23 d’agost. L’espectacle de cabaret d’Hecatombe tancarà aquesta nova edició del Nomad Festival, diumenge 25 d’agost a les 21 h.

Un altre dels trets identitaris del Nomad Festival, la programació infantil de qualitat, estarà molt present a l’apartat de Petit Nomad, que oferirà activitats tots els dies. Els més petits podran gaudir d’espectacles infantils totalment gratuïts a l’escenari central cada dia a partir de les 19 h. Així, tota la família podrà gaudir de l’espectacle dels Imperdibles (21/08), dels Contes Contats del pallasso Eudald Casals (22/08), o d’un original espectacle de jocs guiats (23/08, 18 h). Els nens i nenes també podran ocupar la pista de ball amb una Disco Infantil (24/08), o viatjar amb les notes i històries de l’espectacle Cançons del Món (25/08).

Fruit d’una treballada selecció a càrrec dels organitzadors del Nomad Festival, del 21 al 25 d’agost hi haurà també la possibilitat de conèixer i comprar productes de 35 marques independents amb propostes innovadores i de qualitat en els àmbits de la moda i els complements. El Nomad Market aposta per les marques locals i conceptes com l’slowfashion.  La gastronomia de qualitat, acompanyada d’una bona estona a l’aire lliure amb una copa formen part també de la filosofia de Nomad Festival. Per això, cada dia es podrà gaudir d’un total de divuit foodtrucks amb propostes de menjar de qualitat i representatives de diferents cuines del món. Els col·laboradors Estrella Damm, Schweppes, i Vermut Yzaguirre també presents en la barra que estarà oberta durant tots els dies, juntament amb un espai chill out on passar una estona tranquil·la, acompanyats d’una selecció de música ambient molt cuidada i pensada per a diferents moments de la jornada.

Nomad Festival neix de la voluntat d’unir diferents disciplines culturals i fer-les itinerants per diferents poblacions catalanes per estendre l’experiència Nomad arreu del territori. Nomad Festival arriba a Miami Platja després de l’èxit de la primera edició de Nomad Festival Xperience, l’aposta dels organitzadors per l’Avellana  – Mas d’en Cabré (Riudecols) com a emplaçament fixe de la iniciativa. Del 8 al 17 d’agost, milers de persones han passat per l’espai d’aquest festival. Aquesta temporada Nomad Festival també estarà present a Guissona (6-8 setembre) i Salou (12-15 setembre), i ha visitat fins ara poblacions com Tortosa o Sant Feliu de Guíxols.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s