UN SOPAR ROMÀNTIC A LA TERRASSA DEL SEQUOIA DEL L’HOTEL TERMES MONTBRIÓ

taula

 

En les caloroses nits d’estiu de la Costa Daurada, l’àmplia terrassa del restaurant Sequoia l’hotel Termes Montbrió, al costat del gran jardí arbrat de exsuberantes varietats d’arbres, té una temperatura ideal per un sopar romàntic, amb llums suaus i el so del piano de fons.

Al compàs en directe de melodies de musicals i pel·lícules clàssiques, assaborir en un agradable ambient els plats ben elaborats que arriben de la cuina, en resulta una gratíssima experiència, que pot culminar pernoctant en una de les suites temàtica de l’establiment hoteler, que disposa de 17 hectàrees per escapar-se de la rutina i sumerguirse en un univers de benestar.

arròs

El Sequoia ofereix un menú diferent. En la nostra visita ens delectem amb els aperitius, un tàrtar de salmó i tàrtar de vedella. Segueix un tàrtar de gamba i una coca d’escalivada i romesco. Arriba un bon arròs melós d’ànec, espàrrecs verds i sitake; després tot el gust del mar amb el rèmol amb beluté de gamba sobre llit de patates. I de postres, la sopa de meló amb mochi de te verd i tiramisú.

tiramisú

De gairebé les 60 referències de la carta de vins triem el gallec Terres Gauda. Una gran sopar sota les estrelles i la lluna.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s