EUROSTARS REY DON JAIME, UN HOTEL MUY RECOMENDABLE EN VALENCIA

fachada

             

Situat molt a prop d’un dels principals atractius de València, la Ciutat de les Arts i les Ciències, l’Eurostars Rei En Jaume ofereix als seus hostes la barreja perfecta d’oci i benestar, pel que resulta molt recomanable. L’excel·lent situació de l’establiment és ideal per acostar-se al centre històric i visitar la Catedral de València en qüestió de minuts.

IMG_0787

Els Jardins del Túria, que ocupen la llera del riu que antigament travessava la ciutat, figuren com a part de l’escenari que envolta aquest hotel de quatre estrelles, envoltat de palmeres.

IMG_0785

Disposa de 319 habitacions i suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, assecador de cabell i pany electrònic. El preu habitació doble és a partir de 99 euros/dia.

Compte amb 10 sales de reunió totalment adaptats per a celebrar reunions, congressos o convencions, així com wifi gratuït a tot l’establiment. I té també garatge conectat al mateix hotel, piscina al terrat, gimnàs, bar i restaurant.

Avda. Baleares, 2 (46023) Valencia. Tel. 96 337 50 30. No tanca. American Express, Master Card i Visa. Pertany a la cadena Eurostars Hotels. recepcion@eurostarsreydonjaime.com. Web: http://www.eurostarshotels.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s