AVUI REPRENEM A ONDA CERO L’ESPAI DE CUINA

ONDA CERO 2017.09.12

 

Després de les vacances estiuenques, avui, com sempre a les 13,45 hores, reprenem l’espai de «cuina» a Onda Cero Tarragona, dins el programa «La Ciutat» que realitza i dirigeix Pablo Alcaraz. Dial 95.3

Iniciem la nova temporada (que vam iniciar l’any 2012), i que estarà en antena els dimarts cada quinze dies, parlant dels restauntes Villa Retiro, de Xerta i del Lola Bistro Tarragona, així com la presentació a la mítica Casa Boada de la nova ampolla de Vermut Yzaguirre per Santa Tecla.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s