DÉNIA LA SELLA GOLF RESORT & SPA, UN 5 ESTRELLES ACTUALIZAT, QUE INCLOU CUINA THAI AL RESTAURANT SEGARIA

PISCINA

L’hotel està situat 10 minuts de Dènia i Xàbia, i al costat del camp de golf La Sella de 27 clots a l’entorn del parc natural del Montgó, amb bones vistes.

És un hotel per gaudir de la platja, esport i la naturalesa, a 60 minuts amb cotxe dels aeroports d’Alacant i València. El dirigeix Jérôme Gateau. Darrerament ha portat ha terme una important reforma per millorar i fer més confortables i modernes seves dependències i instal·lacions oferint un aire molt més actual i agradable.

SEGARIA ENTRADA

Ofereix 178 àmplies habitacions i 8 confortables suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, antena parabòlica, televisió, taula de planxar i planxa, assecador de pèl, servei d’habitacions 24 hores, pany electrònic i Wi-Fi. El preu de l’habitació doble és a partir de 132 euros/dia (inclòs el desdejuni).

Disposa d’ampli aparcament, jardí, piscina, gimnàs, perruqueria, jacuzzi, salons de convencions, wifi, boutique, spa. sports lounge, golf i restaurants.

A destacar també el seu restaurant Segaria Thai, que va iniciar una nova i apassionant experiència culinària en introduir des de l’any 2013 el nou concepte de cuina Tailandesa. El restaurant treballa minuciossament per oferir els millors sabors i receptes als seus clients de la gastronomia thai. La decoració del menjador és clàssica i elegant amb un toc tailandès, molt ben ambientada, amb la cuina a la vista i té una capacitat per a 70 comensals, més altres 40 a la terrassa d’estiu, ideal pel bon temps. La carta de vins suma una trentena de referencias. L’oferta culinària permet un viatge a la cuina exótica del país asiatic, a través d’una variada carta i dos menús: Menú Thai, 30,00. Menú Degustació, 35,00.

Entre les seves especialitats podem  citar “rollitos” de primavera vegetals a l’estil thai, 9,00; tartar de tonyina roja amb amanida wadame, 14,00; sopa asiàtica amb pollastre, tallarines d’ou i bolets shitake, 10,00; calamars al wok amb tallarines japonesos Udon, verdures i salsa teriyaki, 16; thai curry verd amb pollastre, esberginia, carbassó i alfàbrega, 13,00; filet de llobarro fregit amb alls tendres, bambú i salsa tailandesa himaphan, 17,00; i a l’hora de les postres, brownie de xocolata amb tocs de gingebre caramelizat, 6,00; pastís de formatge de coco i llima, 6,00.

 

Alquería de Ferrando, s/n. (03749) Jesús Pobre-Dènia. Tel.: 96 645 40 54. No tanca. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Correu electrònic: reservas@lasellagolfresort.com Web: http://www.lasellagolfresort.com

Segaria Thai: Horari de 19,00 a 0,00. En temporada alta obert de dilluns a dissabte, fora de temporada alta: obert dijous, divendres i dissabte (Consultar en l’hotel periòde de tancament a l’hivern). Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. 1 menjador privat semiobert per fins a 10 comensals. Correu electrònic: segaria@lasellagolfresort.com Web: http://www.lasellagolfresort.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s