LES 5ES JORNADES DEL CALAMAR DE CAMBRILS ENTREN A LA CARTA DE 34 RESTAURANTS

rdpcalamar1

Les Jornades del Calamar de Cambrils ja estan preparades. Del 27 de setembre al 13 d’octubre seran a la taula de 34 restaurants i 3 bars restaurants, maridades amb vins i caves de les bodegues Codorniu-Raventós. És la cinquena edició d’aquesta campanya gastronòmica de la vila marinera.

Durant els 16 dies de les jornades els restaurants participants oferiran menús tancats de diferents preus amb el calamar com a protagonista. Per la nova edició, els xefs han tornat a deixat volar la seva creativitat per oferir les receptes més espectaculars i innovadores i alhora han conservat també les propostes cambrilenques més tradicionals. A més, com a novetat, enguany també s’han adherit a la campanya tres bars-restaurants que cuinaran plats especials, tapes o racions de calamar.

Finalment, també com a novetat, s’han afegit a la campanya més de 60 comerços i botigues de Cambrils que durant aquests dies guarniran els aparadors dels seus establiments amb la temàtica del calamar. Aquesta col·laboració segueix en la línia de l’eslògan “Comerç amb bon gust” que ja s’ha fet servir en campanyes com la galera i la carxofa per sumar sinèrgies entre els dos sectors econòmics i promocionar la imatge de Cambrils.

Aquestes jornades són la sisena cita del calendari gastronòmic de Cambrils. La promoció del calamar va néixer de la pròpia associació de restaurants de Cambrils, ja que és un producte atemporal, que es pot trobar a les peixateries tot l’any, molt present a la gastronomia marinera de Cambrils i que dóna molt de joc a l’hora de cuinar-lo: calamars farcits, amb la seva tinta, arrebossats, amb arròs, en caldereta, a la planxa i moltes altres que els bons gourmets podran descobrir aquests dies a Cambrils.

Entre d’altres participans poden senyalar restaurants cambrilencs de gran prestigi gastronòmic com

Can Bosch, Cambium (on es van presentar fa pocs dies), Les Barques, l’Original Experiències Gastronòmiques, Miramar, Rincón de Iruña, etc.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s