DORMIR MOLT BÉ A DÉNIA: NOU ROMÀ, UN PETIT HOTEL BOUTIQUE AMB ENCANT

TERRASSA JARDI 0

Aquest hotel boutique inicia la seva trajectòria el 2010, sobre la rehabilitació i habilitació de diverses casonas de principis del segle XVI, els quals s’uneixen i integren en un espai únic, conservant la seva essència de l’època. Inicialment neix amb només 7 habitacions i el 2011 s’adquireix i rehabilita un habitatge confrontant de la qual s’incorporen unes altres 4 habitacions més i espai per a pàrquing descobert. Així té actualment de 10 habitacions i 1 suite, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, barnús, Wi-Fi, assecador de cabell, servei d’habitacions 24 hores, jacuzzi, Wi-Fi a tot l’establiment. Disposa d’habitacions per a minusvàlids. Preu habitació doble: a partir de 80 euros / dia, inclou esmorzar bufet amb rebosteria pròpia.

El 2012, s’incorpora un nou pàrquing cobert amb accés directe a l’hotel. Enclavat a l’antiga medina àrab, amb una sínia àrab en el seu pati, compta amb un ampli i frondós pati, ple de vegetació, un oasi en ple nucli urbà. Es pot apreciar l’arquitectura medieval, a tot l’edifici, amb excel·lents vistes des de les terrasses, en què s’albira tot el centre històric, situat davant el convent de clausura de les monges agustines i de l’Església de les agustines, a escassos metres el ajuntament de Dènia, lloc on va ser proclamat rei d’Espanya l’arxiduc Carles.

MENJADOR EXTERIOR

El dirigeix Pepa Cervera. A destacar el jardí, sala de convencions, sala d’exposicions, les activitats lúdico-culturals que desenvolupa i les botigues.

La Sénia, un restaurant que té cura tot tipus de detalls a cada un dels espais que ofereix. Compta amb dues sales que tenen un toc elegant i molt íntim, i una espectacular terrassa envoltada de vegetació que farà encara més especial qualsevol esdeveniment. El menjar és de primera qualitat, gràcies a la varietat d’olors i sabors que el Mediterrani ofereix. Des d’un esmorzar bufet que aconsegueix que començar el dia amb un somriure i energia sigui molt fàcil, o menjar en família, fins a una vetllada romàntica.

 

Carrer Nou, 28. Avinguda del Cid, 3. (03700) Dénia. Tel .: 96.643 28 43. No tanca. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. info@hotelnouroma.com. Web: http://www.hotelnouroma.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s