AMONAREM ETXEA PRESENTA LA NOVA CARTA TARDOR / HIVERN DE CUINA BASCA

EQUIP

La família Amonaren, Angueru, la seva esposa Manuela i el seu germà José Antonio, del restaurant asador i siderería, Amonaren Etxea Jatetxea, situat a l’entrada de Botarell (Baix Camp) han presentat la nova carta de temporada tardor / hivern.

Aquest acreditat establiment, que compta ja tres anys d’existència i que pot considerar-se dels millors en cuina autèntica basca a ofert en aquesta presentació una petita mostra d’aquests plats amb ànima que constituiran la nova carta del restaurant.

Els comensals hem pogut gaudir de la gastronomia basca, assaborint un cruixent de foie mi-cuit fet a la casa, la tartaleta de fongs trufats i ou de guatlla; la cistella cruixent amb ajoarriero; el cucurutxo de pop amb parmentier de pebre vermell de la Vera; una torrada cruixent amb piquillo de Pont de la Reina i anxoves de Santoña, un gotet de zurrukutuna (sopeta amb bacallà), culminant amb dauets de «Txuleta» de vaca vella. Per postres, un tranpantojo de botifarra (deliciós xocolata) i un còctel de cava rosé. I tot això regat amb bons vins, blancs, rosats i negres.

PRESENTACIÓ

Una gratíssima vetllada en un ambient totalment basc, pedra vista, teules de fusta, decoració basc, en què et senties com a casa. Entre els assistents, Félix Iturrioz, de l’empresa subministradora de les carns, Caydesa i Albert Apellanis, autor dels quadres de les parets, ja que el restaurant valora molt la cultura i exposa sempre pintures i escultures.

VACA VELLA CRUA

Amonarem tanca els dilluns i dimarts (excepte reserves de grups). De dimecres a divendres ofereix un menú migdia amb postres, pa i beguda, per 21,00 euros. I també té els menús sidreria, 39,00 (mínim 2 persones); menú només bou amb maridatge, 99,00 (mínim 2 persones); menú cap de setmana i festius, 27,00 (sense beguda). Els vins es cobren a preu de celler.

 

C/ Noguer, 1 (43772) Botarell. Tel.: 977 826 412 – 722 309 501. Terrassa. Correu Electrònic: info@amonarenetxeajatxea.comWeb: http://www.amonarenetxeajatxea.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s