SALLÉS MAS TAPIOLAS, HOTEL AMB MÀXIM ENCANT, ENVOLTAT DE NATURA, UN AGRADABLE SPA I UN MOLT BON RESTAURANT

FAÇANA NOCGTURNA

Sallés Mas Tapiolas, a Santa Cristina d’Aro, un hotel amb màxim encant, envoltat de natura, un agradable spa i un molt bon restaurant. Ideal per a un cap de setmana, per desconnectar o unes vacances,encara millor.

Recordem que la família Sallés va convertir una antiga masia del segle XIII situada a ple camp, a la vall de Solius, en un encantador hotel que té cura d’un gran nombre de detalls per fer el més agradable l’estada. A l’edifici de la masia s’hi troben 11 habitacions amb molt d’encant i plenes d’història, i la planta d’aquest edifici hi ha les saletes del restaurant, la zona de la llar de foc, la cuina de la masia i el bufet de l’esmorzar.

PISCINA

Les 29 habitacions de l’edifici nou, unes amb jardins privats i d’altres amb una terrassa àmplia, es troben just al costat, comunicades per la recepció, el bar, l’snack i una sala de TV i lectura. En aquest edifici també s’hi troba l’Spa, amb 700m i equipat amb piscina climatitzada amb raigs d’aigua i cascades, pediluvi, quatre hamaques calentes, sauna, banys de vapor, cova de gel, cabina de sal i solarium amb hamaques i unes esplèndides vistes a la vall. L’Spa també consta de 3 sales de massatges on poder gaudir dels diversos tractaments.

L’hotel es troba molt ben comunicat i gaudeix de totes les comoditats de l’hostaleria actual, resultant un espai molt tranquil i agradable del que cal destacar-ne la gastronomia del seu restaurant, a càrrec del xef, Josep Ayats que coneix tots els secrets de la gastronomia inspirada en la cuina tradicional empordanesa i de mercat i ofereix les especialitats típiques de cada temporada, amb productes de proximitat.

MENJADOR.jpg

L’any 2015 va inaugurar les Suites Natura, situades en una zona exclusiva del Mas Tapiolas que formen un complex de 13 suites independents amb accés privat que presenten una depurada arquitectura contemporània perfectament integrada a l’entorn. Algunes disposen d’una piscina interior amb cascada, i altres, d’un jacuzzi doble. Totes compten amb un exclusiu jardí solàrium i estan especialment concebudes per fruir la natura de manera privilegiada.

SALÓ BANQUETS

Els hostes poden gaudir també d’equipaments que afavoreixen la interacció amb l’entorn: Pitch & Putt que compta amb 18 forats i un estimulant recorregut que respecta l’orografia; pista de paddle i multiesportiva, bike center, etc. La Guia Gourmand el de designar a l’hotel i al restaurant com “Hotel i Restaurant de l’any” 2016 i 2019 respectivament.

Veïnat Solius, s/n. Ctra. C-65, km 7 (17246) Santa Cristina d’Aro. Tel.: 972 837 017. No tanca. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Correu electrònic: dirmt@salleshotels.com. http://www.hotelmastapiolas.com/ca

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s