LA ROCA PETITA, DES DE 1977 LA CUINA TRADICIONAL CATALANA EN UN AMBIENT FAMILIAR

façana

Angelina Roca descendeix d’una família de restauradors amb més de sis generacions en l’ofici. Coneix, doncs, tots els secrets de la bona cuina catalana, que és la que ofereix des de fa molts anys, en el restaurant La Roca Petita.

canalons 1

En el relleu generacional, actualment és a seva filla M. Àngels qui la substitueix als fogons i en la direcció de l’establiment que va obrir les seves portes primera vegada el 29 d’octubre de 1977.

Molta història y sempre una cuina basada en les receptes tradicionals de casa nostra molt ben elaborades per una família dedicada totalment a la restauració, encapçalada per l’espòs de l’Angelina, Emili Gironès, mort a meitats del 2019.

menjador

Situat en un descampat al costat de la sortida 8 de l’autopista A-7 i al final de l’eix transversal Lleida/Girona, amb un ampli aparcament davant, l’edifici disposa de varios menjadors de línia d’ambient rústic, previs a la barra de bar i una petita i agradable saleta d’espera, amb piano inclòs. Ofereix una excel·lent relació qualitat-preu.

saleta

Cal destacar el seu important celler, que presenta importants vins, part dels quals estàn exposats en el menjador principal. El vi de la casa és el Marqués de Arienzo, 13,90. Ambient és familiar i tracte molt amable i cordial. Els canelons de la casa justifiquen la visita.

Entre les especialitats de la carta destaquen els cargols Roca, 16,00; canelons, 12,50; amanida especial A. Roca, 16,00; entrecot a la brasa, 19,00; perdiu amb col ½ (en temporada), 16,50; vedella a l’estil de la casa, 15,00; pastís Tatin, 5,00; crema catalana, 3,50. Menú del dia (excepte festius), 25,00.

 

Ctra. de l’Aeroport, s/n. (17457) Tel.: 972 47 71 32. Horari de 13,30 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. Tanca dimarts i la segona quinzena de setembre. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Menjadors privats. Correu electrònic: larocapetita@yahoo.es

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s