MARITIME BEACH CLUB, CUINA MARINERA ALS PEUS DE LA PLATJA D’ALTAFULLA

TERRASSA                                  

En un entorn mariner mediterrani, com correspon a un Club Nàutic, aquest restaurant obert des de l’any 2017 ofereix cuina mediterrània, en un menjador per a fins a 70 comensals i una esplèndida terrassa amb vistes a la platja d’Altafulla, de la qual dista només uns metres. El celler conté unes 25 referències.

ARRÒS

Arrossos, peixos, mariscs i carns constitueixen l’oferta gastronòmica de l’establiment que gaudeix d’un emplaçament ideal a peu de platja i una decoració típicament marina. Bona relació qualitat / preu.

Entre les especialitats de la carta poden destacar: Amanida de ventresca tomàquet i ceba tendra, 9,50; Tataky de tonyina amb crudités i salsa teriyaki, 16,50; musclos a la planxa o vapor, 9,00; arròs negre, 16,25; pota de pop a la brasa, 19,50; lluç al forn amb base de reducció de mostassa i mel, 14,50; filet de vedella amb reducció de Pedro Ximénez, 22,00; suquet de rap, 15,90; coulant de chocolata i teula de marcuyá, 5,50; cheescake amb palets de xocolata negra i ametlles, 5,75; sorbet de llimona amb menta, 3,95.

També ofereix un Menú entre setmana: 13,50. Y un Menú cap de setmana només per a socis del CMA: 15,00. El Preu mitjà d’un àpat és de 25,00 euros. El vi de la casa és el Sumarroca, blanc de blancs: 13,00.

 

Carrer pescadors 3 (43008) Altafulla. Tel .: 977 651 305. Horari: de 8,30 a 23.30 hores. Tanca: dilluns i 2 setmanes al gener. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Terrassa, 3 menjadors privats per fins a 120 comensals. Admet gossos. Correu electrònic: maritimealtafulla@gmail.com Web: http://www.grupclaustre.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s