W BARCELONA INAUGURA ELS DIUMENGES DE TARDOR AMB RETOX #BRUNCHWITHAVIEW, EL FESTÍ GASTRONÒMIC AMB LES MILLORS VISTES DE LA CIUTAT

RETOX #BRUNCHWITHAVIEW 01

Després de l’èxit d’edicions anteriors, W Barcelona torna a revolucionar els diumenges de la ciutat amb Retox #Brunchwithaview, un nou i irresistible festí gastronòmic de delicioses creacions de brunch, barra de sushi amb showcooking en viu i una sublim barra lliure de còctels insígnia de eclipsi, els millors beats electrònics, Tot en un ambient de vertigen a 26 pisos d’alçada sobre el mar mediterrani i la Ciutat Comtal.

Coneguda com Retox, aquesta innovadora proposta ofereix el pla ideal per a celebrar l’últim dia del cap de setmana amb magnificència. Irresistible tant per les ganes healthys com per a aquells amb estómacs XXL, el novíssim Retox #Bruchwithaview, preveu ser tota una revelació aquesta tardor, oferint el perfecte equilibri per a aquells que s’han quedat amb ganes de festa, com per als volen començar la setmana amb energia i les piles 100% recarregades.

RETOX #BRUNCHWITHAVIEW 05

Retox #Brunchwithaview té lloc tots els diumenges des de les 13hrs fins a les 17h de la tarda en Eclipse, el luxós Skybar de W Barcelona amb vistes panoràmiques de la ciutat. Amb un preu tancat de 59 € per persona, aquesta original i innovadora proposta ofereix un bufet ple d’opcions, tant dolces com salades; començant per autèntiques delicatessen com la Brioix de Salmó a Baixa temperatura, Ceviche de Corvina, tiradito de Vierias o la Broqueta de Entrecot, fins a les més originals creacions asiàtiques com el Bao de Panxeta i el Poke de Salmó. A més, per rematar el festí gastronòmic, #Brunchwithaview, també disposa d’showcooking en viu de plats asiàtics com Sushi, Ramen i dim sum; combinant així sabors tradicionals, amb un ús innovador d’ingredients frescos -tant mediterranis com asiàtics- perquè cada mos sigui una experiència única. Sens dubte, un espectacle dominical inigualable que aporta tota l’energia necessària per encarar la setmana.

Per acompanyar, el brunch de W Barcelona trasllada la mateixa riquesa de sabors a la seva oferta de begudes, la qual presenta una àmplia varietat de sucs i smoothies, acompanyats per una llarga llista de combinats. Per a aquells que desitgin una opció més Retox, W Barcelona ofereix una exclusiva barra lliure de còctels seleccionats – Watermelon Martini, Passion Fruit Martini, Bloody Mary i Expresso Martini -inspirats en l’exotisme de diferents països. I fins hi ha números de màgia a càrrec de la Maga Gisell.

A partir de les 17h, per als que vulguin allargar la tarda fins a les 02hrs de la matinada, Retox #Brunchwithaview es vesteix de festa amb una combinació única de ritmes House i Electrònics a càrrec d’una selecció única dels millors DJs residents de W Barcelona , així com, els deliciosos còctels creats pels experts mixòlegs de l’hotel.

Reserves: wave.wbarcelona@whotels.com o http://www.eclipse-barcelona.com. Dates: cada diumenge, a partir del 29 de setembre de 2019. Xarxes socials: #Brunchwithaview @w_barcelona.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s