EL RESTAURANT VERMUTS ROFES DE REUS RENOVA LA SEVA PROPOSTA GASTRONÒMICA AMB EL XEF JOSE MIGUEL LOZANO

IMG-1890

El Restaurant Vermuts Rofes de Reus ha acollit aquest dimecres al migdia la presentació d’una nova proposta gastronòmica, la qual ha anat de la mà del xef Jose Miguel Lozano, que s’ha incorporat recentment a l’equip de cuina. Aquest jove però experimentat xef s’ha format a l’Escola d’Hoteleria de Cambrils i ha treballat en cuines d’Andorra, Pamplona i Catalunya, com l’Europa, La Boella i Tancat de Codorniu.

sala gran

Durant la trobada, Lozano ha descrit la nova selecció culinària com a una proposta “innovadora”. “Es tracta de cuina mediterrània amb pinzellades d’autor, una fusió entre tradició i modernitat. Emprem tècniques de procedència asiàtica, per exemple, però sense perdre l’essència que caracteritza el restaurant”, ha dit el cuiner. Ha destacat també la presència del vermut en múltiples opcions i textures. L’escuma de vermut Rofes amb anxova i olives amb cruixent de moniato i patates xips n’és un exemple.

escuma

A més d’aquest aperitiu els assistents a la presentació han degustat la tempura de verdures amb maionesa d’oli de sèsam i salsa teriyaki; escamarlans a la planxa amb alls tendres i pernil ibèric amb reducció de salsa de soja; bacallà al forn amb allioli d’all negre i puré de topinambur; magret d’ànec a la brasa amb salsa de maracuyà i puré de patata trufada i cruixent de verdures; i per acabar, textures de vermut Rofes 2019.

Val a dir, que la intenció d’aquest canvi és, segons ha dit el director del Restaurant Vermuts Rofes, Salvador Rofes, “modernitzar una mica l’oferta”. I és que tot i estar consolidats a la ciutat, volen continuar sorprenent tota mena de públics. “Tenim actiu el restaurant fa ja nou anys i escaig i volem seguir evolucionant. A més, és el primer cop que presentem un dels nostres cuiners i creiem que és important fer visible la gent que hi és al darrere elaborant els plats”, ha dit Rofes.

Uns altres atractius del restaurant són els diferents espais que hi ha, un tret que ajuda a diversificar el públic assistent. Durant la trobada també s’ha esmentat la bona acollida que ha tingut el licor de crema de vermut, el qual va estrenar recentment el seu nou recipient de vidre i és present a diverses botigues de la capital del Baix Camp.

Sant Vicent, 23 (43201) Reus. Tel.: 977 34 45 84

www.vermutsrofes.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s