LES COQUES, CUINA TARRAGONINA EN UN LOCAL EMBLEMÀTIC

ROMESCO DE RAP

A dues passes de la catedral al cor del nucli antic de la ciutat val la pena buscar aquest restaurant en un carreró sense sortida, per la seva bona cuina i local amb molt d’encant. Un restaurant per gaudir dels plats tarragonins, com el romesco de rap, que recomanem. Davant un pica pica amb amanida de burrata, pop amb patata, tàrtar de salmó, els primers ceps de temporada amb encenalls de foie gras i tonyina a la planxa amb ceba caramelitzada i soja. De postres una exquisida pastís de figues feta a la casa, com tota la rebosteria, deliciosa.

MENJADOR 1

Recordem que la mare de l’actual propietari, José Antonio Vidal, va obrir un petit restaurant pràcticament al costat de la catedral de Tarragona amb el nom de Les Coques, l’any 1984. Vint anys després, el seu fill, a principis del mes d’octubre de l’any 2004, va canviar d’ubicació l’establiment, només una cinquantena de metres, per ubicar-se al local que anteriorment ocupava Poetes, molt més adequat per la seva amplitud i amb una decoració preciosa.

PASTÍS DE FIGUES

En ple nucli antic de la ciutat, desenvolupa una positiva feina en pro de la gastronomia tarragonina en un marc encantador i ofereix la seva acreditada cuina de mercat, amb uns interessants plats de línia mediterrània, ben realitzats, que elabora amb bona tècnica culinària.

El celler, amb unes 400 referències, està situat en un entresolat de l’establiment. El servei és familiar. A destacar també per la seva bona relació qualitat/preu.

 

Sant Llorenç, 15. (43003) Tel.: 977 22 83 00. Horari de 13,00 a 15,45 i de 21,00 a 23,00. Tanca diumenge. American Express, 4B,  Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Capacitat per a 60 comensals. Correu electrònic: joselescoques@gmail.com. Web: http://www.lescoques.com.

 

Deja un comentario