CASA CLUB LUMINE LAKES OFEREIX DES OCTUBRE SERVEI DE SOPARS ELS DIVENDRES I DISSABTES

FAÇANA

 

La renovada Casa Club Lumine Lakes ofereix a partir d’aquest mes d’octubre servei de sopars tots els divendres i dissabtes. De la mà de David Marsal, que des d’aquest any dirigeix ​​la restauració del Resort Lumine, s’ha renovat la gastronomia general del complex i en especial del restaurant de la Casa Club Lumine Lakes.

Després de l’èxit aquest estiu del també renovat restaurant Solemare, al Beach Club, David ha confeccionat una carta que farà les delícies dels amants dels plats senzills i amb un producte de gran qualitat.

EL divendres passat, 11 d’octubre va celebrar un esdeveniment amb música en directe per presentar aquest nou servei de sopars a la Casa Club Lakes, oferint un menú degustació amb Carpaccio de salmó, ortiguillas en tempura amb maionesa de plàncton; SAAM de tonyina vermella picant; «Cap i pota» a la planxa amb mongetes de Santa Pau; arròs d’ànec amb els seus pedrers i carxofes, i gelat de xocolata amb maduixes marinades en vinagre, regat amb vi blanc de la Terra Alta, negre de Montsant i cava Torelló Brut reserva 2019.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s