LHARDY, UNA GRAN CUINA MADRILENYA EN UN SUMPTUÓS MENJADOR ISABELÍ AMB 180 ANYS D’HISTÒRIA

FACHADA

 

Cita gastronòmica obligada a la capital, tant pels seus àpats com pel seu preciós marc. La seva història té més d’un segle i mig (180 anys), perquè va néixer el 1839. És tota una institució al costat de la Puerta del Sol. Pels seus majestuosos menjadors (el principal d’estil “isabelino”) ha passat “tot Madrid” de l’últim segle. Pérez Galdós va dir. “que va ser el primer en les arts de menjar fi”.

El dirigeix Daniel Marugán Novo, fill de la copropietària, l’encantadora Milagros Novo. El xef és Ricardo Quintana, que realitza la cuina tradicional de la vila, amb total encert junt amb Antonio Sala. Celebra interessants sopars isabelins. La sala la dirigeixen Javier Blazquez y Pedro Sánchez, que alhora exerceixen les funcions de sommeliers del celler amb unes 100 referències. El vi de la casa és el Rioja Martínez Lacuesta, 20,00 euros. Totes les postres són artesanes, fetes a l’obrador de pastisseria.

TIENDA

Als baixos del restaurant, situats al primer pis hi ha la famosa tenda gastronòmica, on és pot prendre el consomé. Tenen obert un lloc de venda al Mercat de Sant Miguel amb els seus millors productes. També tenen servei a domicili.

Entre les seves especialitats el  “Cocido madrileño Lhardy en dos vuelcos” (disponible sempre al migdia i previ encàrrec  per al servei de sopars), 36,50 euros. També els xipirons en la seva tinta, arròs pilaff, 27,00; llom de cérvol glassejat amb reducció del seu fons obscur al Bandeira, confit de pera Williams, terra de pistatxo, 29,00; perdiu escabetxada Lhardi, 31,50; “callos a la madrileña”, 26,00; i a l’hora de les postres el souflé sorpresa Lhardy amb gelat amb cobertura de merengue gratinat al forn, 13,00, juntament amb la pastisseria sortida, 9,00.

 

Carrera de San Jerónimo, 8. (28014) Madrid. Tels.: 91 521 33 85 i 91 522 22 07. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,30 a 23,00. Tanca diumenge i festius nit. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Capacitat total per a 130 comensals. Aire condicionat. Aparcacotxes. Menjadors privats. Correu electrònic: lhardy@lhardy.com. Web: http://www.lhardy.com.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s