TAPES I TAPES, CUINA D’AUTOR I DE FUSIÓ AL COR DE REUS  

      MENJADOR PLANTA BAIXA 

Aprofitant una vella casona rehabilitada en línia rústica, aquest restaurant, que porta ja quasi 15 anys s’estructura actualment en vertical, amb dos petits menjadors a planta baixa, davant de la barra del bar, un menjador d’una sola taula al primer pis i unes altres al segon, acabant amb els serveis i la cuina al colomar.

GERMANS MURTRÓ

Els Germans Murtró, Roger i Marc, ofereixen en ple centre de Reus, a dues passes de la plaça Mercadal, un bon celler, servit en magnífiques copes grans de Riedel i una cuina molt treballada, ben presentada, en la que el producte de temporada es fusiona en gustoses combinacions ben reeixides, en una línia oberta a suggeriments mundials, cuines orientals (japonesa) i llatinoamericanes (Perú, Mèxic).

Podem gaudir de plats per compartir d’un tipus de cuina molt creativa i de fusió, llunyana als convencionalismes, que juga amb el contrast de sabors i gustos.

SALPICÓ DE GAMBES I MUSCLOS

Per obrir boca comencem amb un salpicó de gamba i musclos en escabetx acevitxat, un plat refrescant i contundent de sabors, amb un punt àcid i picant. Continua la croqueta de gamba amb concentrat de gamba,  de gust potent a mar. Excel·lents els musclos Thai amb llet de coco i citronella.

Seguim amb una masa xinesa de blat (wanton) amb baldana I romesco, esberginia escalivada, on es barregen els gustos tortosins, tarragonins i xinesos.

NONATON DE BALDANA AMB ROMESCO

I arriba un plat estrella de la casa, el carpaccio d’ànec, finíssim. També el bacallà al pil pil fet a baixa temperatura resulta molt saborós .

COCA DE LLANGONISA I BOLETS

Continua la coca de llangonissa esparrecada amb bolets, salsa de bolets i ceba caramelitzada, potser una mica massa dolça.

El secret ibèric amb salsa barbacoa coreana,amb un toc de menta perfumada per donar-li frescor i aroma de camp. Les postres: couland de xocolata amb gelat de fruits del bosc i brownie de te matxa amb xocolata blanca, que posen punt final a la degustació.

Una experiència gastronòmica molt positiva.

Carrer de Galió, 4 (43201) Reus. Tel.: 977 34 02 19. Horari: de 13,15 a 15,30 i de 20,00 a 23,00. Obre de dilluns a divendres tots els vespres i dissabte migdia i vespre. Tanca festius. Master Card i Visa. Aire condicionat. Web: http://www.gruptapes.com

Deja un comentario