PALAU DEL BARÓ, LA CUINA DEL DELTA AL NUCLI ANTIC DE TARRAGONA

           

Des del passat 30 de març de 2017 Tarragona compte amb un restaurant que ofereix la tradicional cuina del delta de l’Ebre. Ocupa el Palau del Baró, situat al nucli antic, al carrer Santa Anna, a prop de la plaça del Forum. El palau va ser residència del Baró de les Quatre Torres durant el segle XVII. Ho demostra la sumptuositat de les estances i la terrassa i jardí romàntic. Els menjadors de decoració clàsica estan situats al primer pis, al costat d’una bonica terrassa interior enjardinada, ideal per a les nits d’estiu.

EQUIP

José Emilio Bertomeu, empresari, apassionat de la cuina dels seus colors, olors i sabors del Delta, sempre havia desitjat tenir un restaurant per donar a conèixer la cuina de la seva comarca, i la Maria Teresa Vidal, amb experiència en el sector de l’hosteleria, formen un bon tàndem. La Maria dirigeix les sales i José Emilio col·labora amb al xef, Xavier Pérez, introduint-lo en aquesta cuina mediterrània del Delta de l´Ebre.

El celler té una quarentena de referències i el vi de la casa és de la DO Terra Alta, 9,50. La carta compren els apartats d’especialitats del Delta, pica pica per compartir, arrossos, peixos, carns i postres. Els protagonistes principals són els productes frescos que arriben diariament del delta de l’Ebre: Musclos, ostrons, ostres, peixos, arrossos…

Entre les especialitats podem destacar l’amanida cruixent amb piruleta de salmó i formatge, 9,50; cloisses del Delta a la marinera, 13,00; anguila amb suc, 16,00; cloïsses del Delta a la marinera, 11,00; daus de sípia amb allioli, 9,00; ostres de la badia del Fangar, 12,00; carpaccio de tonyina, 14,00; arròs Carnaroli caldós amb crac blau del Delta, 18,00; fideuà negre o amb sípia, 14,00; suquet de rap amb cloïsses i gambes, 19,00; llenguado amb salsa d’ametlles, 16,00; espatlla de corder, 20,00; foie d’ànec amb poma verda i PX, 18,00; menjarblanc amb canyella, 4,50; crema catalana, 4,50.

També ofereix un Menú del Palau, 25,00 i un Menú degustació 45,00.

 

Santa Anna, 3. (43003). Tel.: 977 24 14 64. Horari de 13,15 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. Tanca diumenge nit i dilluns tot el dia, excepte a l’estiu. 4B, Master Card, 6.000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. 4 menjadors privats per fins a 100 comensals. Admet gossos a la terrassa. info@palaudelbaro.es reserves@palaudelbaro.es Web: http://www.palaudelbaro.es

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s