IBERIC POINT, PER ASSABORIR BONS PERNILS, EMBOTITS I FORMATGES A TARRAGONA   

    TAULA DE PERNIL 

És un establiment especialitzat en embotits, pernils i formatges que va aterrar a Tarragona el 2018 per delectar els seus clients amb excel·lents productes ibèrics i una atenció personalitzada.

Situat al número 31 d’una de les principals artèries de la capital tarragonina, com és l’Avinguda Catalunya (cantonada amb Rovira i Virgili) Iberic Point ocupa una superfície de 150 metres quadrats, distribuïts en 50 de terrassa exterior, que resulta ideal per fer l’aperitiu o el vermut (escopinyes, patates xips ibèriques, olives…) en els dies de bon temps, i la resta a l’interior del local. La capacitat d’aforament total és de 75 clients.

La decoració de l’interior ha estat obra de la prestigiosa arquitecta Natalia San José, que ha definit una atmosfera d’estil industrial, amb tres barres –una central i dos laterals- per poder assaborir les excel·lències dels productes oferts en els seus plats.

PERNIL I FORMATGE

La Jabugueña és el proveidor principal del grup. Iberic Point és un projecte empresarial, a càrrec de Deehesa Nostrum. El plat rey de la casa és la taula d’Iberic Point, surtida de diferents embotits procedents de Huelva i que inclou el pernil de Jabugo. També és molt recomanable la taula de pernil Jabugo i la de formatges. Com entrants es pot demanar una esqueixada de bacallà i una amanida de foie, per compartir, etc. I a l’hora de les postres, el couland de xocolata, el gelat de crema i el pastís de formatie. A destacar la bona relació qualitat/preu. I a la carta, als migdies hi ha dos menús, L’Express, a 5,95 euros i el Normal a 9,95. Pel matí s’ofereixen esmorzars a partir de 2,90 euros. Treballen el vi amb set denominacions d’origen i tenen a disposició dels clients la venda al detall per emportar de formatges, embotits i ibèrics.

 

Avinguda de Catalunya, 31 (43002) Tarragona. Tel.: 977 94 49 72. Horari: de dilluns a dijous de 9:00 a 15:30 i de 18:30 a 22:30. Divendres i disabte de 9:00 a 15:30 i de 18:30 a 23:30. Diumenge de 9:00 a 15:30. Master Card i Visa. Aire condicionat. Correu electrònic: info@ibericpoint.com Web: http://www.ibericpoint.com/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s