LA CASA NAVÀS ESTRENA «NITS MODERNISTES AMB SOPAR I CONCERT» I UN VI PROPI DE CLOS GALENA

VI I VERMUT

La Casa Navàs presenta diverses novetats de cara aquesta temporada de tardor-hivern. Després de l’èxit assolit aquest estiu amb les «Visites Premium», visites guiades amb tast de vi i vermut, ara engega les «Nits Modernistes» i les «Visites Vermut». Amb les «Nits Modernistes» els visitants podran descobrir la casa i, en acabar, sopar a la botiga mentre escolten un concert amb repertori modernista. El vi que es degustarà en aquests sopars és Secrets de Casa Navàs, una edició especial del vi Secrets de Mar que la bodega Clos Galena ha preparat per a l’ocasió. Les «Visites Vermut» es faran el cap de setmana al migdia i permetran fer el vermut Miró, a la terrassa de la casa, una vegada s’hagi acabat la visita guiada.

TAULA

Endinsar-se a la Casa Navàs és com fer un salt enrere en el temps per conèixer com era el dia a dia de la burgesia de principis del segle XX. Ara, la Casa Navàs vol fer un pas més donant l’oportunitat als visitants de posar-se a la pell dels reusencs del segle passat amb les «Nits Modernistes». La iniciativa permet, a més de fer la visita guiada, descobrir quin tipus de música s’escoltava a l’època, mentre es degusta un sopar a peu dret a l’emblemàtica botiga dels Navàs Blasco.

CASA NAVAS

Entre el 1900 i el 1930, era costum anar al teatre a veure obres interpretades per a violí i piano dels compositors catalans més coneguts de l’època. En acabar el concert, s’anava als bars de moda, on l’ambient era més festiu i s’oferien músiques amb els ritmes més populars i moderns. Aquests dos blocs són els que podrem escoltar en la proposta que ens presenten Garbuix Duet (Albert Galcerà i Albert Carbonell) i Duet Miró (Medir Bonachi i Marta Mulero). Una primera part, amb obres de Frederic Mompou, Enric Morera, Enric Granados, Eduard Toldrà… compositors i creadors del modernisme musical català; i una segona part, amb tonades franceses per a violí i acordió, tangos argentins, boleros… Per a aconseguir una vetllada més autèntica, es recomana a tots els visitants que vinguin vestits d’etiqueta o d’època.

SILVIA I MERCHE

Les «Nits Modernistes» començaran el proper 15 de novembre i s’allargaran fins al 17 de gener. Es faran els divendres a les 20:30 h. i tindran un cost de 39 €. L’experiència començarà amb la visita guiada per la casa, per acabar a la botiga, on tindrà lloc el concert sopar. El sopar anirà a càrrec de Cal Borrull i estarà maridat amb vi blanc i negre ‘Secrets de Casa Navàs’ de Clos Galena. Aquest vi es presentarà oficialment a l’hotel Saint Regis de Xanghai (Xina) el proper 4 de desembre.

MÚSICS

Ademés, la Casa Navàs engegarà el proper 16 de novembre fins al mes de juny les «Visites Vermut». Tots els dissabtes i els diumenges, aquells que facin la visita guiada de la una del migdia tindran l’opció de quedar-se una estona més a la terrassa de la casa degustant el vermut Miró Roig i un petit refrigeri.

La Casa Navàs és una de les obres més importants del prestigiós arquitecte Lluís Domènech i Montaner, construïda entre el 1901 i el 1908 i és per la seva singularitat un dels millors exemples del Modernisme a nivell europeu.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s