artMuria REP LA MÁXIMA DISTINCIÓ QUE ATORGA L’ASSOCIACIÓ ESPANYOLA DEL LUXE

image003

L’equip de l’empresa de mel de luxe artMuria (http://www.artmuria.com) ha estat guardonat amb la máxima distinció que atorga anualment l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain), a un dels seus associats.

image005

L’acte d’entrega del reconeixement va tenir llocel passat dia 13, a la seu de Mel Muria a El Perelló (Tarragona), amb la presència d’una setantena de persones, entre elles la Princesa/SAR Béatrice d’Orléans, presidenta honorífica de Luxury Spain, la Sra. Cristina Martín Blasi, presidenta executiva de Luxury Spain, l’equip d’artMuria i diverses autoritats territorials.

image007

La Princesa/SAR Béatrice d’Orléans, presidenta honorífica de Luxury Spain, va fer entrega a Rafel Muria, president d’artMuria, del  guardó “Diamant de l’Excel·lència” com a reconeixement a una llarga trajectòria dins del sector alimentari, pel seu ardu treball realitzat, commemorant l’excel·lència i el saber fer de la marca artMuria, un producte posicionat entre les grans marques d’Alimentació i situat dins de la cartera de productes dels millors establiments Gourmet d’arreu del món.

La presidenta executiva de Luxury Spain, Cristina Martín Blasi, va destacar que “artMuria és l’única empresa apícola que pertany a la nostra Associació. Una empresa amb  més de dos-cents anys de trajectòria, de gran innovació i excel·lència, que a més d’un producte altíssima qualitat ofereix viure una experiència sensorial inigualable”.

L’equip de Mel Muria va llançar el 2014 la seva gamma de mel de luxe artMuria. Quatre varietats de mel (Taronger, Romaní, Alta Muntanya i Bosc) d’excel·lent qualitat, que tripliquen els nivells de pol·len d’una mel normal i que en l’actualitat ja s’exporten a més de 15 països.

Aprofitant l’avinentesa, artMuria va fer la presentació en primícia d’un nou producte exclusiu, les Llàgrimes d’artMuria & Caviaroli, resultat de la sinergia entre ambdues marques de prestigi i pertanyents a Luxury Spain.

Els assistents a l’esdeveniment, van tenir el plaer de degustar un tast de les excel·lències culinàries del xef de la mel, Rafel Muria i de rebre l’obsequi d’un estoig de la varietat de mel de taronger amb safrà de la col·lecció artMuria Luxury Innova, guardonada amb tres estrelles als premis londinencs  Great Taste 2019.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s