CACHITOS DIAGONAL, UN RESTAURANT DE LA “BEAUTIFUL” DE BARCELONA, AMB EXCEL·LENT CUINA  

BARRA

És un restaurant de moda, inaugurat a finals de desembre de 2014, que ha aconseguit situar-se entre els més destacats de la beautiful de Barcelona, no només per la seva singular i preciosa decoració, sinó també per la seva excel·lent cuina.

I és que, si bé es defineix com “un restaurant de tapes i copes que enamoren”, la veritat és que també ofereix uns plats molt ben elaborats que posen en relleu la professionalitat del xef, José Vega, que porta a l’esquena més de 20 anys d’experiència laboral.

JOSE VEGA I JON

En aquest preciós i ampli local, per veure i ser vist, es poden assaborir unes exquisides tapes i plats de cuina de producte i de temporada. El restaurant, dissenyat sobre l’experiència de Cachitos Rambla, ha estat a càrrec de la interiorista Estrella Salietti i l’estudi de Pepe López de Futur2.

ALCACHOFA, CREMA IBÉRICA.jpg

Situat en l’Avinguda Diagonal, ocupa un espai de generoses dimensions i una decoració atrevida on es combinen materials tradicionals com la forja, la fusta, el ciment, els tapissos i les enormes pissarres amb una cuidada il·luminació. Té racons encantadors iplens de detalls, com el pati andalús. La direcció de sala va a càrrec de Jon Saralegui.

Cachitos Diagonal és una opció gastronòmica que s’adapta als diferents moments del dia (aperitius, dinars, berenars, sopars i copes). Utilitza bons productes frescos i de temporada treballats sobre la base de la típica cuina espanyola però amb un toc renovat. Compta amb una extensa carta de tapes i racions dels diferents racons del país i amb el sabor de tota la vida, però amb un toc avantguardista. També arrossos, peixos peça, suggeriments de migdia, tòfona blanca en temporada, gamba de Palamós, tonyina vermella blue finn, llagosta, llamàntol, barra d’ostres, pernil tallat a mà, etc. A més, disposa d’una completa varietat de còctels, sense oblidar la seva beguda estrella, la ‘sangría’.

En la nostra visita vam assaborir d’aperitiu: consomé, tòfona negra i menta; gamba vermella i kimchi; bacallà i miso i steak clàssic; després, caneló de tonyina roja, alvocat, caviar gerd; carxofa, crema ibèrica i calamarset de la costa; faisà, foie i tòfona blanca, el plat rei de la casa; arròs a la planxa, gamba de Palamós i velouté de maric i, finalment, porcell desossat i cruixent. De postres, carrot cake, moniato rostit i gelat de farigola; xocolata, oli i sal i els petits fours. Un dinar deliciós.

JON

Av. Diagonal, 508 (08006). Tel .: 93 252 73 81. No tanca. Horari: d’11,00 a 24,00 hores (cap de setmana fins a les 01,00). Targetes de crèdit: American Express, Visa. Web: http://www.cachitosdiagonal.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s